Pikkuleipätaikinan ei tarvitse olla vain rippeitä kulhon pohjalla – tässä kesäkakussa sitä saa syödä ihan luvan kanssa. Alkukesästä julkaisemani cookie dough -karamellikakku sai niin innostuneen vastaanoton, että päätin tehdä siitä kesäisemmän ja raikaamman version. Tuoreista vadelmista saat marjatäytteen, joka tasapainottaa taikinakerroksen ja valkosuklaakuorrutteen makeutta. Kurkkaa ohesta video, jossa koko valmistus on näytetty alusta alkaen.
herkkuhiiri86: useimmat hyydykekakut kyllä kestävät pakastuksen. Joskus rakenne saattaa kuitenkin tulla hieman huokoiseksi sulattamisen jälkeen. Se ei toki tarkoita, että kakku olisi pilalla. Itse harvemmin pakastan kakkuja, joten en uskalla sanoa, miten tämän kakun laita on. Huomaathan, että jos pakastat kakun, et voi käyttää siinä pakastevadelmia.