09.09.2009   148 kommenttia Kategoria: Kesä,  Täytteet
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Vadelma-mascarpone-täyte


vadelma_daim

Huomaathan, että ohjeessa kehotetaan käyttämään suomalaisia vadelmia. Ulkomaisia vadelmia ei voi käytännössä käyttää kokonaisina, sillä ne on aina keitettävä ennen käyttöä.

Kts. ohje täytteiden soveltamisesta. Tämä täyte on mitoitettu täytekakun kahteen väliin.

4 dl kuohukermaa
1 prk (á 250 g) mascarponejuustoa
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 isoa (á 56 g) Daim-patukka
200 g suomalaisia vadelmia


Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi Daim-patukka ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää. Levitä kostutetun pohjan päälle ja upota siihen vadelmia.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
17 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan talviarvonta



Vuoden ensimmäinen arvonta käynnissä! Viileää talviteemaa voi luoda esimerkiksi lumihiutalemuoteilla ja talvisilla minimuffinssivuoilla. Lisäksi paketissa pieni söpöläinen: vaaleanpunainen retro-irtopohjavuoka.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat