30.6.2012
Loppukeväästä maustettujen kermojen saralla kuului uutta, kun Valiolta tuli mansikkakerman rinnalle vaahdotettava suklaakerma. Testasin tuotetta juhannuksena. Mökillä ollessa arvostin valmiin suklaakerman helppoutta, kun ei tarvinnut alkaa säätää suklaan sulattamisen kanssa. Suklaakerma oli suunnilleen sitä mitä odotinkin. Selkeästi suklaan makuista. Ei liian makeaa. Omassa kakussani tämä toimi hyvin mansikoiden kanssa. Laktoosittomuudesta lisäplussa.
Mansikkakerma onkin jo tuttu kaveri, mutta ei sitäkään sovi unohtaa. Tämä tuote jakaa ehkä enemmän mielipiteitä. Sen maku on karkkimainen ja makea. Minä tykkään. Menee esimerkiksi kermavaahdon asemasta tuoreiden mansikoiden kanssa. Itse olen käyttänyt mansikkakermaa myös kakun välissä siten, että olen lisännyt joukkoon marjoja. Se vaatii rinnalle jotain raikaista, mutta en suosittele sekoittamaan joukkoon tuorejuustoa tai rahkaa, jotta mansikkaisuus pääsee oikeuksiinsa. Molemmista kermoista saa riittävän jämäköitä vaahtoja myös pursottamiseen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
KISUSKI:
Kinuskikissan mielestä suklaakerman käyttö tuossa kohtaa olisi vähän turhaa. Jos haluaa täytteen mausta suklaisempaa, niin se hoituu laittamalla enemmän suklaata.