10.12.2013
Jonkinlainen mittari bloggarin vanhenemisesta lienee se, että samat tuotteet poistuvat ja tulevat uudelleen myyntiin blogin olemassaolon aikana. Näin kävi tänä syksynä kaksi kertaa. Ensin tuli Hopeatoffee ja vähän aikaa sitten huomasin leivontahyllyssä Blockin sitruunan makuisen valkosuklaan. Blogin perustamiseen aikaan tämä tosin oli lime-valkosuklaa, mutta läheistä sukua kuitenkin.
Piparkakkurahka on ollut myynnissä jo pidempään, mutta vasta nyt tuli sopiva tilaisuus kokeilla sitä. Aika lähelle samaa pääsisi myös vaniljarahkalla ja piparkakkumausteella.
Vanilja-puolukkatortussa kokeilin molempia uutuuksia yhdessä, mutta valitsin lopulliseen reseptiin muut tuotteet. Sitruunavalkosuklaa oli kyllä niin hyvää sellaisenaan, että ihmettelen miksei tätä makua ole keksitty aiemmin. Menisi ihan perussuklaana makeishyllyssäkin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Minä ihastuin tuohon piparkakkurahkaan joulun alla todella paljon tein muutamaan otteeseen enkelitorttuja (joulutorttuja) niin että laitoin omena-kanelitähtitorttuhilloa ja tuota piparkakkurahkaa niihin ja tammikuun puolella tein juustokakkua tuosta rahkasta. Hyviä olivat torttut kuin juustokakkukin.