3.2.2013
Kutkuttava uutuus hyppäsi silmille eilen tuorejuustohyllystä ja tätä oli heti ostettava ja testattava. Hmm… täyteläisen suklaista tuorejuustoa. Muistuttaa hieman pähkinäsuklaalevitettä. Tämän tuorejuuston paras puoli on siinä, että se on sellaisenaan käyttökelpoista; pikkuleipien tai macaronsien täytteisiin, tuulihattujen sisään, kuorrutteeksi muffinsseille tai kakuille. Koostumus on näihin valmiiksi optimaalinen ja käyttö nopeaa. Tuorejuustoa voi toki sekoittaa kermavaahtoon ja saada näin pursoteltavaa suklaakermaa tai täytettä esimerkiksi kakkuihin ja kääretorttuihin. Miksei Marabou-tuorejuustosta voisi tehdä vaikka juustokakunkin, joskin siinä kohtaa päätyisin itse käyttämään oikeaa suklaata. Oletteko te jo kokeilleet, miten olette käyttäneet ja oletteko tykänneet?
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1823 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Minä tein viime syksynä kinuskikissan minttusuklaamuffinit ohjeella cupcakeja joihin pursotin päälle purkin tätä tuorejuustoa sekoitettuna purkilliseen vispattua valion suklaakermaa. Sopi hyvin muffinien päälle. Ainoa huono puoli tässä on kun ei ole laktoositonta.