KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Uudistuksia Kinuskiyhteisössä

15.1.2019

Kinuskigalleriassa on otettu käyttöön toivottu uudistus eli kuvien lisääminen mobiililaitteista onnistuu jatkossa ongelmitta. Aiemmin palvelu on herjannut liian isosta kuvakoosta, mutta nyt kuva pienennetään automaattisesti latauksen yhteydessä. Pääset Kinuskigalleriaan yläreunan Galleria-linkistä (pienillä näytöillä pelkkä G). Jos kuvasi liittyy johonkin Kinuskikissan reseptiin, lisää se reseptisivulta kommenttien yhteydessä olevalta välilehdeltä. Näin kuva lisätään galleriaan siten, että se näkyy myös reseptin yhteydessä.

Toinen uudistus koskee Kinuskikissan Instagram-tarinoita. Jatkossa voit katsella niitä myös blogin etusivulle lisätyn Instagram Stories -otsikon alta, vaikka et olisikaan Instagramissa. Käyttöliittymä ei toimi yhtä jouhevasti kuin Instassa ja tarinoiden järjestys on uusimmasta vanhimpaan, joten joudut kelailemaan niitä nuolilla oikealle. Myöskään swaippaaminen ei onnistu kuin Instagramista. Hyvänä puolena on se, että näet tarinoita takautuvasti useiden päivien taa. Instagramista ne poistuvat vuorokauden sisällä. Jos Instagram-tili on käytettävissäsi, suosittelen kuitenkin jatkossakin seuraamaan Kinuskikissan arkea sitä kautta.

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa