Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Uuden vuoden tervehdys

26.12.2019

Vielä on lupa nautiskella täysillä joulun mauista, mutta minä kiikaroin ajatuksissani jo tammikuuta kohti. Silloin aion ottaa työn alle itse tehdyt välipalapatukat, valmiin kakkukuvan käyttöopastuksen sekä Runebergin päivään suunnitellun kakun. Frozen-elokuvan jatko-osa innoittaa keksimään hyisen hauskoja lastenjuhlaherkkuja. Ainakin tätä on luvassa!

Alkavan vuoden isoin odotukseni liittyy sivuston perinpohjaiseen uudistukseen. Projekti on edennyt siihen pisteeseen, että ulkoasu on selvillä – nyt tiedetään, miltä uusi Kinuskikissa tulee näyttämään. 🙂 Koodaustyötä on jo aloiteltu, mutta isoin rutistus on vielä edessä. Palataan tähän kevään mittaan ja yritetään saada ensimmäinen versio mahdollisimmin pian testiin.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille!

Kinuskikissa

Kommentit (2)

Kinuskikissa
11.1.2020 09:31

Tuija: en näe estettä! Lisää vinkkejä pakastukseen täältä:

https://www.kinuskikissa.fi/vinkkeja-leivonnaisten-pakastamiseen/

Tuija Pääkkö
11.1.2020 09:00

Hei, kysymys täytekakun pakastamiseen: voiko pakastaa jos täytteessä on säilykehedelmiä? Kyselee Tuija

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa