KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Testileipureiden haku päättynyt

15.6.2023

Osaatko pitää salaisuuden? 🤫 Olen viimeiset seitsemän vuotta haudutellut ”the reseptikirjaa” ja tämä hanke toteutuu viimeinkin tulevana syksynä blogin täyttäessä 16 vuotta! 💗 Olen tästä projektista sanomattoman innostunut!! Nyt etsin Kinuskiyhteisöstä luotettavia testileipureita, jotka pääsevät keittiöoven kautta kurkistamaan kirjan sisältöön. Testileipureille toimitetaan ennakolta kaksi reseptiä ja tehtävä on yksinkertaisesti leipoa reseptit ja antaa niistä Kinuskikissalle palaute. Kaikille testaajille toimitetaan kirja sen ilmestyttä syksyllä. Toimeksianto pähkinänkuoressa:

  • Kinuskikissa lähettää sinulle sähköpostitse kaksi reseptiä.
  • Leivo reseptit tarkasti ohjeita noudattaen. Ota myös kuva.
  • Toimita Kinuskikissalle vapaamuotoinen palaute annettuun määräaikaan mennessä (n. 2 viikon sisällä).
  • Vastaat itse raaka-ainekustannuksista.
  • Rajallinen määrä ”paikkoja” jaossa. Etusijalla ovat Kinuskiyhteisöön rekisteröityneet käyttäjät eli Kinuskit. Muutoin mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestykessä.
  • Koska tuleva kirja on suunnattu ihan kaikille, testileipureiden ei tarvitse olla tosiharrastajia, vähempikin leivontakokemus hyväksytään.
  • Noudatatko vegaanista ruokavaliota? Hienoa, minulla paljon reseptejä myös sinulle.

Jos osaat pitää salaisuuden ja haluat tulla mukaan, ilmoittaudu osoitteeseen ja kerro samalla seuraavat taustatiedot:

  • Noudatatko erityisruokavaliota?
  • Kuinka paljon sinulla on leivontataustaa?
  • Onko sinulla aikataulurajoitteita kesä-heinäkuussa, jolloin et voi suorittaa testileivontaa? Osa resepteistä on valmiina, osa valmistuu heinäkuun aikana, joten reseptien toimitusajat vaihtelevat.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy ja kommentoi vapaasti tällä sivulla!

Tarkemmin kirjan teemasta, nimestä ja julkaisuajankohdasta voin kertoa heti kesän jälkeen! Jos et ole vielä Kinuskikissan uutiskirjeen tilaaja, niin kannattaa liittyä sivun alareunasta löytyvästä kentästä. Näin saat ensikädessä tiedon, kun kirjarintamalla tapahtuu.

Innostunein kirjaterveisin

Kinuskikissa 💗💗💗

Kommentit (8)

Kinuskikissa
18.6.2023 18:31

Olen saanut niin paljon ilmoittautumisia, että suljen nyt testileipureiden haun. Kiitän kaikkia kiinnostuksesta tulevaa kirjaa kohtaan! Varaan tulevat päivät hakemusten lukemiseen. Tulen vastaamaan kaikkiin sähköposteihin, mutta tämä saattaa viedä aikaa, joten kärsivällisyyttä. 😊

Kinuskikissa
18.6.2023 18:25

laventeli215: mikään resepti ei ole mielestäni sellainen, mihin ei löytyisi aineksia ihan tavallisista ruokakaupoista. Toki koristeluita voi sitten soveltaa.

laventeli215
16.6.2023 22:22

Minua ja tyttöäni kiinnostaa kovasti testileipurin homma, mutta entäs, jos saakin sellaisen reseptin mitä ei pysty toteuttamaan? Onko raaka-aineet sellaisia mitkä ovat helposti saatavilla?

Kinuskikissa
16.6.2023 08:59

Kiitos kysymyksistä! 💗

Päivi: sitten vaan ilmoittautumaan! 😊

Lupus: Pyrin saamaan alkuviikosta tiedon kaikille, mutta hakemuksia on tullut niin valtavasti, että valitettavasti pientä viivettä voi olla.

MillaEmilia: Kahden viikon sisään suunnilleen toivoisin palautteen. Ja se tosiaan vaihtelee, milloin reseptejä lähettelen. Voi olla, että osa saa jo ennen juhannusta testattavaa ja ne reseptit, jotka itsekin leivon vasta heinäkuussa, menevät toki sitten myöhemmäksi.

Heini: en ole miettinyt tarkkaa ikärajaa. Ei tarvitse olla aikuinen, jos on kokemusta paljon ja osaa muotoilla palautteen siten, että siinä on pohdittu lukijan näkökulmaa, reseptin selkeyttä jne. 😊

Päivi Salonen
16.6.2023 08:16

Hei, olen Päivi leipoo blogin takana oleva kotitalousope, 65v. Olen ikäni leiponut, testileivonta kiinnostaa kyllä, minulla on aiemmat kirjasikin. Pidän yhä leivontakoulutuksia ja teen tilausleivontaa

Lupus
15.6.2023 19:48

Milloin saa tietää tuleeko valituksi?

MillaEmilia
15.6.2023 18:36

Millaisella aikataululla reseptin saamisesta leipominen tulisi olla tehtynä?

Heini Helin
15.6.2023 18:32

Onko ikärajaa?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa