Meidän oma pieni kirjakauppa on nyt avannut ovensa! Uutukaista Kinuskikissan helpot suosikit (Tammi 2014) sekä juhlaleivontaan keskittyvää aiempaa teosta Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin! (Tammi 2012) voi ostaa suoraan Kinuskikissalta. Kaikkiin blogin kautta tilattuihin kirjoihin Kinuskikissa rustaa signeeraukset. Selvennyksenä todettakoon, että kirjat ovat toki myynnissä myös kirjakaupoissa kautta maan.
Tarkemmat kirjatilaukseen liittyvät hinta- ja toimitustiedot löydät tilauslomakkeen yhteydestä.
Perheen omin voimin pyörivässä kirjakaupassa on selkeä työnjako: Kinuskikissa signeeraa, Kinuskivaari paketoi ja Kinuskiemo huolehtii osoitteet paketteihin. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tilaus@kinuskikissa.fi.
Tärkeät linkit:
- Kinuskikissan kirjatilaus
- Uutuuskirjan esittely: Kinuskikissan helpot suosikit
- Myös ennätyssuosion saanutta 1. kirjaa on saatavilla: Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!
Herkullisia luku- ja leivontahetkiä toivotellen
Kinuskikissa
marsipaani65: kirjojen myyminen blogin kautta on ollut tilapäistä oheistoimintaa, joten tällä erää tilausmahdollisuutta ei valitettavasti ole. Olen pitänyt kirjoja myynnissä täällä blogissa aina jonkin aikaa uuden kirjan julkaisun jälkeen, jotta lukijoilla on ollut mahdollisuus tilata signeerattu kirja. Kirjakaupoista toki saa, mutta ei tietty signeerauksella. 🙂
Apua! Sivua ei löydy, josta voisin tilata molemmat kirjasi… Onko sivuissa jotain vikaa, kun ne eivät avaudu yllä olevista linkeistä. Tilauslomakettakaan ei saa auki. =0(
papanmummi: kiva, että kirja tuli perille ja mukavaa, että heti löytyi kokeiltavaa. 🙂
papanmummi
Kiitos ihan hurjasti uudesta kirjastasi ,jonka posti eilen toi.Ensimmäisenä sieltä leivontalistalle nousi huumorintajuani kutkuttava Pinjata-kakku.Taidan yllättää sillä työkaverit muutaman viikon päästä.
soja: kiva kuulla! 🙂 Juu pähkinällä voisi varmasti saada myös maistuvan version!
sojan kotikeittiö
Kiitos vinkeistä, kokeilen kyllä varmaan uudelleen, kuhan ensi kesä taas koittaa =)
Nyt tein viime viikonloppuna kirjasta sen kookos-puolukkapiirakan ja se oli kyllä aivan ihanaa! upposi vauvasta vaariin kaikille. Taikinan koostumus oli tosi kupsakka ja sopivan kostea. Ja varmasti toimisi ilman kookostakin, jos joku nyt ei sitä missään nimessä siedä…. laittaisi vaikka vähän pähkinärouhetta tms.
soja: tuossa kakussa on tärkeää käyttää ihan perusminttua. Itse tein ensimmäisen version kakusta yrtillä, joka kulkee nimellä vahva minttu (esim. Cittarista ei mielestäni saa muuta!). Ystäväni luonnehti kakkua Pepsodent-kakuksi. 😉 Koska reseptillä oli kuitenkin esikuva siskoni jälkiruoasta, en luovuttanut, ja oikean mintun jälkeen lopputulos oli mieluinen. 🙂 Minttu voi olla monelle lapselle vähän vieras maku, hienoa että teidän muksuille kelpasi! Ja basilikakin voi toimia yllättävän hyvin makean kanssa, yhdessä kirjan reseptissä on sitäkin. 🙂
sojan kotikeittiö
Tein tänään kirjasta mirrinminttu kakkua. Hyvää tuli. Tosin kun omasta yrttimaasta otin mintut, oli vaikea arvioida määrää. Aika vahvaa tuli, ehkä ensi kerralla lisään sokeria tai vähennän minttua. Mutta tykättiin kyllä ja 1v, 3v ja 4v lapsetkin söi =)
Ja mikä hulluinta, tais sekaan sattua jotain väärääkin yrttiä, ehkä basilikaa =D =D
naminam: voi kiitos kauheasti näistä sanoistasi! Olen ikionnellinen, jos olen saanut tartutettua leivontainnostuksen sinuun ja olet löytänyt leipomisesta jopa suunnan ammatinvalinnalle. Kirjani pääsi oikeisiin käsiin sinun luonasi! 🙂
Hei Kinuskikissa! Kun minulta kysytään idoliani, olet se sinä. Olen kauttasi innostunut leipomisesta ja minusta tulee sitten ”isona” leipuri-kondiittori 🙂 juhlan kunniaksi sain tässä pari päivää sitten kirjakaupasta tuotuna tämän kirjan, ja kun pöytää lähestyin, pisti silmään heti jotain erittäin piristävää, tämä oli paras lahja minkä voi ihminen saada, joten kaikesta sinulle suuri kiitos! 🙂
Kakkuherttuatar
Nyt ei kyllä yhtään haittaa että jääkaapissa on yli jääneitä herkkupaloja odottelemassa ohikulkijoita. 😉 Alla tuli pienoinen kirjoitusvirhe tekstinsyötöstä, piti lukea kinuskiksi, niin tarjosi näköjään kinuskikissaa. Mainitsemasi pellillinen Rocky Road-tyyliin olisi todella helppo ja nopea tapa ainakin! Tykkäsin myös kovasti kun olivat paperivuoissa, herkku kun on vähän tahmaista niin lasten juhlissa oli helpompi säästyä tahmaisilta tassuilta kun olivat sopivasti suupalan kokoisia kääreestä napatessa. 🙂 Mutta reseptin ehdoton valtti on muunneltavuus! Niin sisällön kuin tarjoilutavankin suhteen. Tänään maistuivat ehkä vielä vähän paremmilta!
Nitu: minusta se oli vaan hyvä juttu, jos sait kinuskista noin jämäkkää. Eli ehdottomasti parempi noin kuin liian liru kinuski, joka valuu päältä pois. Hm, pienten suupalojen tekemiseen voisikin ehkä keksiä jonkin nopeamman tavan. Täytyy joskus kokeilla levittää seos vaikka pellille ja leikata jähmettymisen jälkeen paloiksi. Vaikka pienet annokset muffinssikupeissa ovat toki paljon söpömpiä!
Kakkuherttuatar
Mmm popcorn namut onnistuivat ja ne olivat niin hyviä! Vähän oli jäähdyttyään jämäkän oloista kinuski, ei siis juoksevaa ja valui lusikalla nostellessa todella hitaasti. Olisiko sen kuitenkin tarkoitus olla juoksevaa vai hiukan venyvää? Kinuskikissa asti en kuitenkaan keitellyt, 5min hiljalleen kuten ohjeessa. Siitä ohjeesta tuli pieniä namusia yli 75kpl, sen jälkeen kauhottiin loput rippeet lusikalla kulhosta parempiin suihin kun ei jaksanut enempää jaotella vuokiin. 😀
Kakkuherttuatar
Kiitos neuvoista! 🙂
sojan kotikeittiö
Kiitos vastauksesta, ajattelin varmistaa kun tuossa kakussa se rakenne lienee erityisen ratkaiseva seikka =)
Nitu: pienoiskoossa popcorn-namuset voi tehdä kuten kakunkin eli ensin valkosuklaa-popcornseos vuokiin ja sitten päälle valutetaan kinuskia. Voit tehdä jo edellisenä päivänä. Kinuskinkin voi tehdä valmiiksi edellisenä päivänä, mutta valuttaisin vasta tarjoilupäivänä. Kiva, että rieskaohje on ollut mieluinen! 🙂
soja: voit tehdä Flora Vispistäkin. 🙂
Kiitos muistakin kommenteista!
sojan kotikeittiö
mie varmaan tekisin niin, nitu, että laittasin kaikki kulhoon ja sotkisin ja sitten annosvuokiin?
sojan kotikeittiö
Nitu: en osaa vastata, mutta matkin ja tulen tänne kysymään…. Mitenhän se kirjan seeprakakku, voisko vispikerman korvata flora vispillä? sitä un on kaapissa, enkä ole ehkä käymässä pariin päivään kaupassa ja leivontavimmaa puskee =)
Kakkuherttuatar
Niin! Ja rieskaohjetta on käytetty ahkerasti niin piimästä, maidosta kuin vedestäkin, riippuen siitä mitä kaapista löytyy. Kiitos ihanasta ohjeesta, sillä on monet väli- ja iltapalat pelastettu! 🙂 Niin hyvää!
Kakkuherttuatar
Hei! Kysynpä nyt täällä kun en tiedä parempaa paikkaa. Ensi viikon ke olisi tarkoitus tarjoilla kirjan popcornkakku nameiksi paperivuokiin, niin laitetaanko silloin ensin popcornit kulhoihin ja sitten kaadetaan kinuskia päälle vai kaikki ensin sekaisin ja sitten kulhoihin? Voikohan niitä tehdä päivää etukäteen ja säilytetäänkö ne jääkaapissa? Kiitos jo etukäteen!
Vanillacherryjen keittiössä
Hain tämän juuri postista ja jäin ulkovaatteet päällä selaamaan kokonaisuuden läpi 😀 ihanaa, että uusien kansien välistä löytyy tuttu, laadukas ote sekä kuvissa että reseptien sisällöissä! kiitos kovasti! <3
Pumppernikkeli
Jättifudge oli mielestäni kirjan paras resepti 🙂
Pumppernikkeli
Kaupasta ostin, jälkeenpäin tajusin, että täältäkin olisi voinut tilata… Vähän kyllä harmitti 😀 Niin hyvä kirja oli, että pakko oli käydä kipaisemassa kaupassa ostamassa myös tuo ensimmäinen kirja!
Kakkuherttuatar
Kuulostaa upealta, antaa palaa vaan! 😀
Nitu: on se vuorovaikutus itsellenikin tärkeää. Jos siellä teidän päässä iskee epätoivon hetkiä, niin minullakin on pieni huoli takaraivossa, että osasinko nyt kaiken selittää aukottomasti. Ja vaikka kuinka lukisi tekstit miljoonaan kertaan, niin aina jää paikkoja kysymyksille. Myös se on huomioitava, että pitkällä aikavälillä tuotteet voivat poistua markkinoilta. Sekin olisi kiva, että voisi tällaisia huomioita laittaa jonnekin (uusiin painoksiin voi aina tehdä päivityksiä, mutta blogin kautta päivitykset olisivat kaikkien saatavilla). Hienointa olisi, kun blogi ja kirja voisivat tukea toisiaan. Tuo oli hyvä idea, että jakaisi luvuille omat osionsa. Ehkä Kinuskifoorumille voisi lisätä kirjaa varten omat alifoorumit. Ja Kinuskigalleriaan kytkeä sitten oman albumin kirjoihin liittyville kuville. Tai sitten jotain vielä mullistavampaa, jota aivoni eivät tähän hätään keksi. Pitääpä pallotella näitä ajatuksia täällä päässä tukijoukkojen kanssa!
miisut81: kiva, että tuli perille sopivasti pääsiäiseksi, niin ehdit fiilistellä ja miettiä, mitä leipoa ensimmäiseksi. Kiitos viestistäsi! 🙂
Kakkuherttuatar
Se on loistava idea! Minä ainakin olisin todella innoissani! Nytkin kun pohdin mitä tapahtui, mietin minne täällä voisin kysymykseni esittää ja että ”kuuluuko” se edes tänne kun ei ole reseptiäkään. Mutta kun me olemme nyt tottuneet täällä liian hyvään palveluun, niin ei haluta jäädä enää kirjaresepteissäkään yksin omaan keittiöön miettimään, mikä meni mönkään 😀
Tuossa ehdotelmassasi olisi myös se hyvä puoli, joka on yksi parhaista sivuston ominaisuuksista, ne muiden Kinuskien kokemukset resepteistä. Monesti kun ryhdyn reseptiä tekemään, luen kommentteja sillä silmällä, mitkä ovat olleet niitä reseptin kohtia joissa helpommin epäonnistuu tai vinkkejä hyvään tulokseen. Silloin helpommin onnistuu itse ekalla kerralla kun saa pohjaa siitä, miten muut ovat reseptin kokeneet. Nytkin jos joku muu lähtisi tekemään kinuskipäällistä tietäisi heti että ei sulatettua suklaata Kinuskin sekaan, se ei onnistu 😉
Sitten vielä kun sen saisi jaoteltua jotenkin, etteivät kysymykset/kommentit tulisi sekaisin ihan miten sattuu, vaan ne löytyisi helposti järkevästä paikasta. En tiedä, onko ihan reseptikohtaista kommenttipalstaa vaikeaa järjestää, mutta että ainakin olisi osastot tyyliin ”täytekakut, juustokakut, pullat” jne.
En voi kuin ihailla kuinka haluat kehittää tätä yhteisöä meille koko ajan paremmaksi ja helpommaksi käyttää 🙂 Kiitos!
Tuhat Kiitosta ihasta kirjasta tännän kolahti postilaatikkoon aivan super ihana , joka ikinen ohje on aivan super hyvä 🙂 Suuret Kiitokset Siulle:)
Nitu: olen miettinyt, miten voisin ottaa kirjat osaksi blogia juuri tuossa tukimielessä. Eli olisi kiva, jos täällä olisi paikka, johon Kinuskit voisivat laittaa omia otoksiaan kirjan ohjeista (vähän Kinuskigallerian tapaan) sekä niitä kysymyksiä reseptikohtaisesti. Reseptit ja kuvat olisivat kirjassa, mutta yhteisöllisyys ja ”avunanto” olisivat blogin kautta myös mukana. Jään pähkäilemään asiaa!
Kakkuherttuatar
Kiitos vastauksesta! Näin siinä on varmaankin käynyt. Keitin kinuskia lämpöasteikolla 11 (asteikosta1-12) koko ajan hämmentäen. Yrittänyttä ei laiteta, aion kokeilla tätä uudelleen jonkin kermakakun päälle vielä 🙂 Kyllä huomasi kirjan ohjetta seuratessa kuinka on tottunut täällä sivuston antamaan tukeen esim. sinun hyviin vaihekuviin, ilman niitä tuli heti sormi suuhun 😀
Nitu: ohjeessa ei ollut mainintaa lämpötilan laskemisesta, mutta ainakin itselläni kinuski kiehuu yli, jos lämpötilaa ei säädä vähän alhaisemmalle. En usko, että kiehumislämpötila oli kuitenkaan tuossa syynä vaan se, että kinuski oli liian kuumaa siihen nähden, että suklaa oli jo valmiiksi sulaa. Kun suklaan lisää paloina, kinuskin lämpö riittää sulattamaan sen – samalla kinuski myös vähän jäähtyy. Nyt suklaa oli jo valmiiksi sulaa, jolloin lämpötila meni ”yli”. Samoinhan voi tapahtua, jos suklaata sulattaa liian kovalla lämpötilalla. Toki paloinakin lisättäessä kinuskin on hyvä antaa jonkin aikaa jäähtyä, kuten ohjeessa kehotetaan.
Valkosuklaalastut voi hyvin pakastaa!
KIITOS KAIKILLE MAHTAVISTA PALAUTTEISTA! 🙂
Kakkuherttuatar
Nyt on kirja koluttu useaan otteeseen kannesta kanteen läpi ja valinnan vaikeuden jälkeen kaksi reseptiä päässyt kokeiluun 🙂 Fariinikakku oli oikein onnistunut (taikina oli jotain taivaallista, sitä olisi voinut maistella enemmänkin 🙂 ), mutta sen kuorrutteen kanssa kävi jotakin kummallista. Hyvin tottuneesti lähdin sulattelemaan tummaa suklaata kuorrutteeseen, kunnes huomasinkin että suklaa piti laittaa kinuskiin palasina sulamaan. Siinä vaiheessa suklaa oli jo osin mikrossa sulanut, ei kokonaan kuitenkaan, ja lisättyäni suklaan kattilaan keitetyn Kinuskin sekaan (annoin jäähtyä hetken) suklaa ”köökkööntyi”. Yritin sitä sulatella jälkilämmöllä mutta se kökkööntynyt suklaa ei sulanut vaan siitä irtosi neste erikseen kattilaan. Eli olikohan ongelma osittain sulatettu suklaa, vaiko kinuski-sitä tehdessä kun mietin, että kirjassa oli maininta että keitä 5min, mutta lämpöä ei tarvinnut laskea alas kuten yleensä kinuskiohjeissasi on? Kuitenkaan makuun tämä ei vaikuttanut, kinuskisuklaa seos ei siis palanut mitenkään vaan oli rakenteeltaan levitettävää, mutta ei valuvaa kuorrutetta 🙂 Ei niin kaunista, mutta hyvää oli!
Toinen kokeiluun päätynyt resepti oli paahdetut valkosuklaalastut, niitä kun tuli nyt yli omien tarpeiden niin voisikohan niitä pakastaa? 🙂
JES! Eilen tuli kirja kotia! 🙂 Aivan ihana! Vesi kielellä luki sitä ja mietti että tuota ja tuota ja tuota, eli melkein kaikkia reseptejä pitää kokeilla! 🙂 Kiitos! Todella ihanasti toteutettu. Kaunis kirja! <3 🙂
sojan kotikeittiö
Täällä testattu fariinikakku, oikein tuli maistuvaa. Tosin kuorrute piti jättää tekemättä, kun siihen ei kaikkia tarpeita löytynyt siinä hetkessä. Mutta maistui noinkin
Uskaltaako sitä kirjaa tuo pienemmän leipurin nähtäville edes sitten jättääkkään 🙂 Odottelen omaani laatikkoon vielä kuumeisesti mutta kärsivällisesti 🙂
Kiitos kirjastasi! Selailin sen jo kertaalleen läpi ja muutaman reseptin laitoin jo mieleen muhimaan tulevia kutsuja varten. Meillä tytötkin ovat jo kirjaa selailleet ;).
Hanna61: Paketti ei ole vielä tipahtanut minun postilaatikostani, mutta sait minut kyllä jo niin fiiliksiin, etten tiedä, miten tämän odotuksen kestän. Aion noudattaa sinun rituaaliasi. Se on tehokas, pitkitetään jännitystä ja nautintoa, kunnes … Kinuskissan ääni alkaa kuulua! 🙂
Osasin eilen jo odottaa, että kirja olisi postilaatikossa odottamassa kotiin mennessä ja niin olikin. Laitoin paketin pöydälle, luin päivän lehdet ja sitten ”fiilistelin”; pidin pakettiä kädessäni, avasin hitaan rauhallisesti, pitelin taas hetken kädessäni ja sitten avasin. Istuin alas ja selasin alusta loppuun. Mikä ihana oma hetki yksin kotona! Ihana kirja taas ja miten tuntui siltä, että oma ”äänesi” kuului ja näkyi kirjasta enemmän kuin edellisestä. Kiitos koko kirjatiimillesi, iso urakka teillä!
Ansku
Kiitos todella ihanasta ja kauniista kirjasta. Viikonloppu taitaakin mennä leipoessa:)
Olisittepa lukijat kuulleet kun 15-vuotias poika hihkui innostuksesta katsellessaan kirjaa: ”voi tätä me tehdään, ja tuota kanssa ja siis ei voi olla totta, täällä on tuollainenkin…” Ja kyse on siis pojasta, jonka suurin kiinnostuksen kohde on tällä hetkellä mopot ja kaikki niihin liittyvä 🙂 Äiti saattaa saada lähiaikoina kaverin keittiöön leipomaan kirjan innostamana 😀
Kiitos innostavista kirjoista!
sojan kotikeittiö
voi mitä ihanuuksia kirjassa olikaan! Kunhan tästä vatsataudin kourista selvitään, alkaa koemaistajilla tiukat ajat =)
piku
kiitos ihanasta kirjasta kinuskikissa on ollut tekemistä kirjassa ihan runsaasti kiitos.
Täällä oli samat tunnelmat, kuin Nitulla, että pakettia ei meinannut millään saada auki niin nopeasti, kuin olisi halunnut. Melkein kädet vapisivat 🙂 . Kirja on todellakin kaunis ja suloinen kuin karamelli. Yllä ja päällä on hienoja yksityiskohtia, joita voi vain ihailla. Ja sisältö täynnä herkkuja kokeiltavaksi. Aivan kuin leipomisharrastajan puuhakirja 🙂
Kiitos Kinuskikissalle ja hatunnosto mahtavasti onnistuneesta työstä!
Odottelen innolla kirjaa kotin että pääsen kokeilemaan ihania ohjeita:) , Olen entisen kirjan kannesta kanteen kokeilut kaikki ohjeet, on se vielläkin toki käytössä , toki Blogin ohjeet kanssa on aina käytössä kun tarvitsee, leipoa ystäville ja kahvi pöytään herkkua tai Suolaista .. Olempa melkein heti miten kokeilut uusia ohjeita mitä olet päivittänyt .. Super Ihania ohjeita ovat Kiitos :)Odottelen Ihania Uusia ohjeita innolla…:)
Kakkuherttuatar
Kiitosta vaan 😀 Olin kyllä todella otettu! Tämä onkin ihan huippu yhteisö 🙂
No nytkö on ensimmäiset kirjat päässeet perille?! Jee jee, ihanaa! Kyllä nanniaj: se oli sen arvoista – siltä tuntuu, kun saan kuulla tällaista palautetta! Tämä on todellakin hieno tunne, kun tiedän, että kirja alkaa viimein saavuttaa päätepisteensä. Pitkä matka on ollut täältä minun keittiöstäni sinne teidän koteihinne! Vielä meillä on täällä paljon tilauksia työn alla, joten malttia teille, jotka vielä odotatte. Käsipareja on täällä vain kolme kappaletta. 🙂
Nitu: juu siellä oli sullekin vähän terveisiä. 😉 Inspiraatiota jaetaan puolin ja toisin – se on tämän yhteisön arvokkaimpia ominaisuuksia.
Kakkuherttuatar
Tänään se vihdoin koitti <3 Postiluukku kolahti ja olo oli kuin lapsella jouluaattona- paketti piti saada keinolla millä hyvänsä auki- sillä sekunnilla! Kirja on kuin karkki itsessään ja nyt taitaa mennä kaikki tämän kevään leivontasuunnitelmat uusiksi, ei nimittäin yllättänyt että kirja on täynnä upeita ja ihania reseptejä! En malta odottaa että pääsen testaamaan ja heti tänään ahmimaan kirjan kannesta kanteen <3 Meinasin pudota tuolilta Kinuski-puolukkakakun sivua lukiessani <3 wau !! Ihanaa kun sain tämän pitkään odotetun ihanuuden näin pian kotiini sen tultua levitykseen, se pääsee heti aitiopaikalle Kinuskikissa leipoo-kirjan viereen olohuoneen hyllylle. Olen niin onnellinen, iso KIITOS tästä sinulle Kinuskikissa, tämä on paras palkinto ikinä! Onnea upeasta saavutuksesta 🙂
Voi Kinuskikissa, minkä kirjan olet tehnyt! Tänään tietyati oli pakko käydä omani ostamassa. Ennakko-odotukset olivat huiman korkealla ja siitäkin huolimatta onnistuit ylittämään odotukseni. Kirja ja kuvat olivat mielettömän kauniita ja reseptit toinen toistaan herkullisempia. Tulee olemaan siis yhtä kovassa käytössä kuin ensimmäinenkin. Suuret onnittelut upeasta kirjastasi, työtä on varmasti ollut kovasti, mutta lopputulos on onneksi sen arvoinen! 🙂
ONNEA KIRJAN JOHDOSTA SIULLE:)
Tilasin tänä aamuna kirjasi täältä Blogista ..
Onko monenko päivän toimitus aika ja tuleeko kirja kotia vai postiin?
Saanhan Siun nimmarin ?:)
Eerika.T: kiitos kiitos! Kiva ajatus sinulta toivoa kirjaa nimpparilahjaksi ja minullekin mukavaa ajatella, että saan signeerata yhden kirjan sinulle.
redrose82: kärsivällisyyttä odotteluun! Tänään lähtee ensimmäinen satsi matkaan. 🙂
Eerika.T
ONNEA KINUSKIKISSA UUDEN KIRJAN JOHDOSTA!
Ja todella ihanaa jos oikeasti jaksat pitää tätä vuoden myynissä koska nimipäiväni ovat vasta myöhemmin keväällä ja toivon että saan uuden kirjan ja haluan siihen todella sinun nimmarisi!
RAKASTAN KINUSKIKISSAN BLOGIA! <3