Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Turkoosia vaniljamassaa Toivepuotiin

10.4.2017

Huomasittekos, että blogiin on saatu uutena ominaisuutena inspiraatio-karuselli, johon kokoan ajankohtaisia reseptejä niin Kinuskikissan kuin leipomoiden tarjonnasta? Karuselli on aina auki etusivulla. Muilla sivuilla sen saa halutessaan esiin klikkaamalla inspiraatio-sanaa sivun vasemmasta reunasta.

Kinuskikissan vaniljamassasta on nyt hyvää kerrottavaa. Uusi värisävy (vaaleanturkoosi) saatiin myyntiin Toivepuotiin, tästä olettekin ehkä jo lukeneet Kinuskiuutisista. Aivan uunituore uutinen kuitenkin on, että vaniljamassat ovat päässeet Prismojen valikoimaan! Prismat myyvät vaaleanpunaista, vihreää ja keltaista vaniljamassaa. Pakettien pitäisi olla hyllyssä näinä päivinä. Jos haluatte vaniljamassat S-Marketteihin tai laajentaa värivalikoimaa, on paras keino käydä toivomassa tätä suoraan kauppiaalta. Kun riittävän moni toiveen esittää, on hyvät mahdollisuudet saada jakelua laajennettua. Toivepuoti toimittaa joka tapauksessa kaikkialle Suomeen ja palvelu on nopeaa: paketit lähetetään aina lähtökohtaisesti samana päivänä (ennen klo 13 tehdyt tilaukset).

Kommentit (5)

Kinuskikissa
17.4.2017 22:13

Kiitos mari-johanna! Ihanaa kuulla, että olet tyytyväinen Toivepuodin palveluun. Parhaamme tehdään! 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
17.4.2017 07:38

Piti tätä käydä jo aiemmin kommentoimassa että mukavaa tosiaan saada massat kauppaan. Vaikka totta jos puhutaan niin toivepuoti on kyllä niin supernopea, ettei tässä ehdi kuin häthätää kissan sanoa…
Ennen pääsiäistä tilasin neljän aikaan iltapäivällä massat puodista ja seuraavana aamuna klo.10.30 minulle kilahti viesti kännykkään että paketti noudettavissa Tuusulan pisteeltä.
Voiko tästä siis palvelu parantua… No ei voi! 🙂

sokeriruusu
16.4.2017 23:37

Mukava uutinen 😁 täytyy kauppiaille vain esittää toive valkoisesta massasta (varmaan eniten käytetty). Uutuus värikin olisi kiva.

Nallakarhu
13.4.2017 16:58

Aivan mahtava juttu että saatiin vaniljamassa kauppoihin! 🙂

Aamuriemu
Kinuskileipomo Aamuriemu
11.4.2017 05:11

Oi, kuinka kiva uutinen! En kylläkään pääse itse kauppaan massaa ostamaan, mutta iloitsen kanssakinuskien ja tietysti Kinuskissan puolesta! Mahtavaa🐾🐾!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa