Tämän tyyppisiä pasteijoita söin vähän aikaa sitten siskoni laittamana. Aivan tarkasta reseptistä ei ollut tietoa, mutta tämä oli kuitenkin mielestäni hyvä mukaelma. Huom: näistä tuli kohtuullisen isoja ja mielestäni kahvipöytään sopisi puolta pienempikin koko, varsinkin jos muutakin suolaista on tarjolla. Voit siis tarvittaessa halkaista kaulimasi neliön niin, että saat kaksi kolmion muotoista taikinalevyä, laittaa nokareen täytettä kummallekin ja taittaa sitten kolmioksi. Pakastetaikinan tilalla voi käyttää myös itse tehtyä voitaikinaa tai rahka-voitaikinaa, jolloin kaulitusta taikinasta voi leikata noin 8,5 x 8,5 cm kokoisia neliöitä.
Tuikkuli: kiitos itsellesi, kiva että tulit jättämään kommentin! 🙂 Noita lehtitaikinoita pitäisikin testata joskus oikein urakalla ja erotella jyvät akanoista.