Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Tule joulu kultainen <3

8.12.2022

Täällä Etelä-Suomessa on saatu nauttia poikkeuksellisen lumisesta loppuvuodesta, ihanaa! Pimeän torjuntaan hyvä keino on myös joulun tunnelmointi kynttilöiden ja jouluisten valmisteluiden merkeissä. Itse tehdyt makeiset ovat tämän joulun suosikkilahja. Lahja voi olla makeisten ohella taidokas piparkakku tai karkkitalo! Syötävät lahjat -osiosta kannattaa katsella ideoita.

Meillä jälkiruoka on jouluaterian yllättäjä, sillä se vaihtuu joka vuosi. Itse suosin jouluna jälkiruokaa, jonka voi tehdä pakastimeen valmiiksi – jäätelö(kakku) onkin aina toimiva ratkaisu! Nyt olen kuitenkin innostunut crème brûléesta ja ajattelin tehdä siitä aniksen tai piparkakun makuisen version. Mitä suunnitelmia sinulla on?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa