KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Toukokuussa valmistaudutaan juhliin

2.5.2017

Äitienpäivä, lakkiaiset, valmistujaiset, rippijuhlat, kesäjuhlat… tulevien kuukausien aikana on edessä monia juhlia, joissa saattaa olla isokin vierasmäärä kestittävänä. Toukokuun uutiskirjeen teemana onkin tietopaketti juhlien järjestäjille. Resepti-ideoiden lisäksi jaan vinkkejä leivonnaisista ja niiden vaiheista, joita voi tehdä etukäteen. Jos et ole vielä liittynyt Uutiskinuskiksi, mukaan pääsee syöttämällä sähköpostiosoitteensa alta löytyvään kenttään. Palvelu on ilmainen.
Kinuskileipomoista kantautui jonkin aikaa sitten tietoa, että omaa näyteikkunakuvaa (näkyy nimimerkin yhteydessä pienenä avatar-kuvana) ei pysty vaihtamaan. Lisäksi teiltä tuli palautetta, että tietyillä puhelimilla (esim. iphone4) ei chatti-ikkunaa voinut sulkea, koska otsikkopalkki jäi piiloon. Nämä molemmat korjaukset on nyt tehty.

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa