Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Toivepuoti kotileipurin palveluksessa

14.9.2016

Kinuskikissan Toivepuoti on toiminut pian viisi kuukautta. Kiitos ihanille asiakkailleni! Tyytyväisiä kehräyksiä on saanut aikaan erityisesti teiltä saatu lämmin palaute ja aktiivisuutenne tuotetoiveiden suhteen. Yksi Toivepuodin perustamisen ydinajatuksiani oli mahdollisuus vaikuttaa leivontatarvikkeiden valikoimaan, joista vaniljamassa on yksi esimerkki. On ollut myös hauskaa ideoida kissamaisia erikoisuuksia, kuten kuvassa näkyvät Kinuskikissan nimikkopatalaput. Ne ovat suomalaista käsityötä ja valmistettu virkkaamalla.

Uutuuksia putkahtelee Toivepuotiin viikottain. Toivepuodin oma Facebook-sivu (linkki alla) on yksi tiedotuskanava, mutta tarkemmin uudet tuotteet löytää suoraan Toivepuodin Uutuudet-osiosta. Syksyn kantava teema on tietenkin Halloween ja sen tiimoilta on luvassa monenmoista. Toivotan teille inspiroivia syksyisiä leivontahetkiä!

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa