17.09.2018   10 kommenttia Kategoria: Täytteet
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Toffeetäyte


Vinkit:

  • Valmista toffeekastike mielellään edellisenä päivänä. Kastikkeen täytyy olla täysin kylmää vaahdotettaessa, joten muutama tunti jääkaapissa ei riitä. Tarvittaessa voit nopeuttaa jäähtymistä laittamalla kulhon joksikin aikaa pakastimeen.
  • Raikasta kakun makua vadelmalla. Levitä pohjan päälle vadelmamarmeladia ennen täytteen kaatamista. Painele täytteen joukkoon suomalaisia vadelmia. Pakastetut vadelmat kannattaa käyttää jäisinä. Sopivat määrät ovat 1 rasia (230 g) marmeladia ja 200 g vadelmia.

Täyte on mitoitettu täytekakun kahteen väliin. Pienempään (16 cm) kakkuun sitä riittää kolmeenkin väliin.

Ainekset:
300 g fudgekarkkeja
6 dl kuohukermaa
vaniljakreemijauhetta


Laita fudget ja kuohukerma kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen, kunnes karkit ovat sulaneet. Jäähdytä ja nosta jääkaappiin mielellään seuraavaan päivään. Kastike ei vaahtoudu ennen kuin se on täysin kylmää.

Vatkaa fudgekastike vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes vaahto on rakenteeltaan jämäkkää. Levitä pohjan päälle, täytekakun kahteen väliin.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
15 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat