Kaunis koristelu saa leivonnaisen kukoistamaan! Toffeeruusujen valmistamisessa selviät minimaalisilla välineillä ja saat upean lopputuloksen. Tämä taiteellinen askartelu on mukavaa puuhaa vaikka äidin kanssa yhdessä tai yllätykseksi äidille. Toffeeruusujen valmistamiseen totesin toimiviksi kaksi toffeemakeista: Omarit ja Toffeetsinuskit. Nämä ovat rakenteeltaan hieman erilaisia. Omar on kuivempaa ja pysyy valmiina ruusuna napakasti muodossaan. Tsinuski taas venyy enemmän ja terälehteä on helppo työstää tarvitsematta pelätä repeytymistä. Molemmilla onnistuu hyvin. Myös Hopeatoffee sopii materiaaliksi.

Syömisen kannalta pienet ruusut ovat mukavampia, sillä isompiin menee helposti parikin makeista. Pikkuväkeä ajatellen Omar on suositeltavampi valinta, koska se ei tartu hampaisiin ja on helppo syödä haukkaamalla.

Minulla oli käytössä tässä klassinen Daim-suklaamuffinssien resepti, mutta valitse mieleisesi muffinssit-kategoriasta. Tämä resepti on viikon toinen Kinuskikissan leivontahaaste. Lue ohjesivulta tarkemmin haasteiden ideasta ja miten olet mukana. Haasteresepteistä julkaistaan videot Instagramin tarinassa.