22.11.2016
Minulla oli ilo saada tänä syksynä keittiööni tet-harjoitteluun 15-vuotias Olivia. Nuoret ovat blogin merkittävä lukijaryhmä, joten arvostin nuoren leipojan huomioita ja havaintoja.
Olivia kirjasi kokemuksiaan pieneen tet-päiväkirjaan, josta sain luvan jakaa yhden kohdan. Olivia näet kiteyttää hyvin, mistä reseptien kehittelyssä on parhaimmillaan kyse – teki sen sitten blogin tai oman Kinuskileipomon kautta:
”Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli oman reseptin julkaiseminen. Tuntui hienolta ja ylpeältä, että oli saanut kokea kaikki vaiheet aina ideoinnista julkaisuun. Eikä reseptin jujun keksiminen vienyt ollenkaan aikaa, kun vain antoi sen tulla sydämestä. ;)”
Olivian bageleilla saatiin herkutella isänpäivän yhteydessä. Kuvassa valmistuu ”salareseptin” koristeluita; näiden movember-popsien ohje lähti kuun alussa Uutiskinuskeille. Kiitos vielä kerran, Olivia, yhteistyöstä!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä