Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Tet-harjoittelijan mietteitä

22.11.2016

Minulla oli ilo saada tänä syksynä keittiööni tet-harjoitteluun 15-vuotias Olivia. Nuoret ovat blogin merkittävä lukijaryhmä, joten arvostin nuoren leipojan huomioita ja havaintoja.

Olivia kirjasi kokemuksiaan pieneen tet-päiväkirjaan, josta sain luvan jakaa yhden kohdan. Olivia näet kiteyttää hyvin, mistä reseptien kehittelyssä on parhaimmillaan kyse – teki sen sitten blogin tai oman Kinuskileipomon kautta:

”Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli oman reseptin julkaiseminen. Tuntui hienolta ja ylpeältä, että oli saanut kokea kaikki vaiheet aina ideoinnista julkaisuun. Eikä reseptin jujun keksiminen vienyt ollenkaan aikaa, kun vain antoi sen tulla sydämestä. ;)”

Olivian bageleilla saatiin herkutella isänpäivän yhteydessä. Kuvassa valmistuu ”salareseptin” koristeluita; näiden movember-popsien ohje lähti kuun alussa Uutiskinuskeille. Kiitos vielä kerran, Olivia, yhteistyöstä!

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa