KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Tervetuloa toukokuussa Kinuskikissan toivepuotiin!

25.3.2016

verkkokaupan-logo-450

Kinuskikissan toukokuussa avattavan verkkokaupan nimi on valittu. Te Kinuskit saitte ensimmäisessä vaiheessa ehdottaa nimiä, joista kolmen Kinuskikissan valitseman ehdokkaan kesken järjestettiin äänestys. Äänestyksen ylivoimainen voittaja yli 1700 äänellä on Kinuskikissan toivepuoti. Luvatun 200 €:n arvoisen lahjakortin nimiehdotuksellaan voitti nimimerkki Kakkukuppi. Onnea voittajalle – olen sinuun yhteydessä!

Oman puodin perustamiseen on vaikuttanut sekä teiltä tullut palaute että oma toiveeni saada vaikuttaa enemmän leivontatarvikkeiden valikoimaan ja saatavuuteen. Siinä mielessä voittajaksi selvisi hyvin sopiva nimi! Ensimmäinen oma ”toivetuote” on kehitteillä ja se saadaan melko varmasti myyntiin samaan aikaan, kun kauppa aukeaa. Vielä en voi kertoa tästä tarkemmin, mutta kun yksityiskohdat kevään mittaan tarkentuvat, palaan asiaan.

Yllä ensiesittelyssä toivepuodin oma logo, jossa kissa on riemukkaasti pinkaisemassa ostoksille. Samalla iloisella energialla ja tohinalla suunnataan nyt kohti kaupan avaamista!

Kiitos vielä kaikille avusta ja mukana elämisestä tässä tärkeässä hankkeessa!

Kinuskikissa

Kommentit (2)

kiituri
Kinuskileipomo kiituri
12.4.2016 09:38

Hienoa, isot onnittelut Kinuskikissalle oman puodin johdosta! Odotan mielenkiinnolla puodin avaamista ja tulen taatusti ostoksille! 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
25.3.2016 16:30

Isosti ja lämpimästi onnea Kinuskikissalle puodin johdosta! 🙂 Ja kiitos, tulen mielelläni Toukokuussa puotiisi ostoksille!
Ja kakkukupille onnea lahjakortin johdosta! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa