KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Tervetuloa seuraamaan tarinoita

9.8.2018

Tervehdys Kinuskit!

Lomilta on palailtu ja Kinuskikissakin on taas aktiivisemmin äänessä täällä blogissa. 🙂 Suuri kiitos Apukissoille, Kinuskiemolle ja muille leipuriystäville, että olette pitkin kesää päivystäneet ja vastailleet kysymyksiin. Tuella on iso merkitys yhteisössä.

Osa teistä on toivottavasti jo ehtinyt liittyä Instagramiin seurailemaan sitä kautta kuulumisiani. Yllä olevassa kuvassa pintaraapaisun omaisesti kollaasi siitä, mitä kaikkea Instagramin tarinat ovat pitäneet sisällään: välähdyksiä kulissien takaa, vinkkejä, reseptitärppejä, pieniä videonpätkiä. Insta tarjoaa myös mahdollisuuden vuorovaikutukseen meidän välillä. Sitä kautta voi esimerkiksi esittää kysymyksiä ja vaikka jakaa kissakuvia, mikä on viimeisin tempaukseni. 🙂

(Mikä Instagram? Insta on älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka kautta voit seurata ystäviä, idoleita, yrityksiä… Instagramin uutisvirta koostuu kuvista/videoista ja niiden yhteydessä olevista teksteistä. Tarinat löytyvät palleroina sovelluksen etusivun yläreunasta. Klikkaa palleroa, niin näet mitä tarinoita on julkaistu 24 tunnin sisällä. Tämän jälkeen ne katoavat, etkä löydä niitä sen jälkeen mistään.)

Iloisiin leipomisiin!
Kinuskikissa

Kommentit (3)

Kinuskikissa
16.8.2018 08:57

Niputin tosiaan kissakuviin liittyvät tarinat videoksi ja laitoin sen IGTV:hen (televisio-symboli ruudun oikeassa ylänurkassa). Eli sieltä löytyy. Tällä viikolla pyysin lukijoilta kysymyksiä ja sainkin niitä hurjat määrät. Vastasin osaan jo aiemmin tällä viikolla, mutta lisää kysymyksiä ja vastauksia tulossa lähiaikoina. Kannattaa siis seurata tarinoita tätä silmällä pitäen.

Kinuskiemo
15.8.2018 11:53

Kaikkea sitä näkee! Olisitko uskonut, että Kinuskikissa on oikeasti kissa? Se paljastui minullekin vasta, kun näin videon. Käypä sinäkin katsomassa video Instagramissa!

soja
13.8.2018 21:13

niin se vain kesä hujahti ohi. Tämäkin apukissa on ahkerasti leiponut ja kokeillut uusia juttuja sekä välillä palannut vanhoihin tuttuihin suosikeihin. Kiitos perheeni, jolle herkkuni maistuvat, ei juuri ole kuvia tuotoksista, vaikka ne makumuistoihin ovatkin jääneet. Nyt kun arkeen on palattu, ehdin itsekin toivottavasti enemmän täällä blogin puolella olemaan kokemuksia jakamassa =)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa