KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Jaksamista kotona sinnittelyyn!

20.4.2020

Hei Kinuskit! Toivottavasti teidän arkenne on sujunut hyvin ja olette pysyneet terveinä. Täällä blogissa on käynyt kova kuhina viimeisten viikkojen aikana. Leivontahaasteet on otettu innolla vastaan ja moni on aktivoitunut leivontaharrastuksen parissa. Omaankin leivontaan on tullut uusia piirteitä karanteeniaikana. Olen leiponut paljon enemmän suolaista ja resepteissä on korostunut mutkattomuus ja simppelit raaka-aineet. Nyt on tärkeää jaksaa vielä sinnitellä sisätiloissa ja kontakteja vältellen! Leivontahaasteet jatkuvat kotielämän viihdykkeenä toistaiseksi.

Meidän Nekku-kissallemme kuluneet viikot ovat näyttäytyneet sikäli myönteisenä, että palvelusväki on ollut käytettävissä vuorokauden ympäri. Tässä harvinainen yhteiskuva vikkeläliikkeisestä ystävästämme. Hänen edesottamuksiaan voi seurata Instagramissa tilillä @nekkukissa.

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa