Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Jaksamista kotona sinnittelyyn!

20.4.2020

Hei Kinuskit! Toivottavasti teidän arkenne on sujunut hyvin ja olette pysyneet terveinä. Täällä blogissa on käynyt kova kuhina viimeisten viikkojen aikana. Leivontahaasteet on otettu innolla vastaan ja moni on aktivoitunut leivontaharrastuksen parissa. Omaankin leivontaan on tullut uusia piirteitä karanteeniaikana. Olen leiponut paljon enemmän suolaista ja resepteissä on korostunut mutkattomuus ja simppelit raaka-aineet. Nyt on tärkeää jaksaa vielä sinnitellä sisätiloissa ja kontakteja vältellen! Leivontahaasteet jatkuvat kotielämän viihdykkeenä toistaiseksi.

Meidän Nekku-kissallemme kuluneet viikot ovat näyttäytyneet sikäli myönteisenä, että palvelusväki on ollut käytettävissä vuorokauden ympäri. Tässä harvinainen yhteiskuva vikkeläliikkeisestä ystävästämme. Hänen edesottamuksiaan voi seurata Instagramissa tilillä @nekkukissa.

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti