Mutakakku on nimensä mukainen, sisältä taikinainen suklaaherkku, myös ilman voita ja sokeria. Esimerkkinä siitä esittelen tämän arkisemman version, joka on makeutettu hedelmillä ja tilkalla hunajaa. Hyvää energiaa taikina saa pähkinöistä, jogurtista ja kananmunista. Suklaan valinnalla vaikutat merkittävästi siihen, minkälaiseksi kakun ravintosisältö muodostuu.

Äläkä unohda koristelua, jonka ansiosta mutakakku syttyy kirjaimellisesti loistamaan! Näin aurinko saapuu keskelle kahvipöytää. ☀️😊 Rapeat Apple Bites -omenalastut ovat aivan ihania naposteltavia, erityisesti mansikan ja appelsiinin maut ovat suosikkejani. Niissä ei ole lisättyä sokeria. Voimakkaan värisinä ne soveltuvat hyvin kakun koristeluun. Minä rikoin lastuja pienemmiksi ja tein paloista mosaiikkityylisen pinnan.

Apple Bitesit ja reseptissä käytetyt pähkinät ja taatelit ovat osa Earth Control -tuoteperhettä. Earth Control tukee WWF:n työtä sademetsien ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi. Tuki kohdistetaan suoraan Borneon sademetsien suojeluun.