23.09.2016   6 kommenttia

Tempaus Kultakinuskeille: kuorruta ja koristele vaniljamassalla!


kinuskitempaus

Kinuskikissan ikioma sokerimassa, keväällä Toivepuodin valikoimaan saatu vaniljamassa, tarjoaa herkullisen aiheen tälle Kinuskitempaukselle. Tehtäväsi on suunnitella kakku tai muu leivonnainen, jossa vaniljamassaa on käytetty joko kuorruttamiseen, koristeluun tai mieluusti molempiin. Hyödynnä luomuksessasi yhtä tai useampaa väriä (lumivalkoinen, auringonkeltainen, hempeän vaaleanpunainen, ruohonvihreä ja yönmusta).

vaniljamassat-pieni

Kekseliäimmät ja näyttävimmät leivonnaiset palkitaan. Palkitsemisessa huomioidaan myös ideoiden monipuolisuus. Palkintoja on jaossa kolme: Unelmien Talo&Koti -lehden vuosikerta (12 numeroa), uniikki virkattu Kinuskikissa-kori (samaa sarjaa kuin Kinuskikissa-pannunaluset) sekä 20 euron lahjakortti Toivepuotiin.

utk-kansi virkattu-kori lahjakortti

Kultakinuskeille kilo vaniljamassaa

Kultakinuskeille lähetetään kilo vaniljamassaa kilpailuleivonnaisen toteuttamiseen. (Mikä Kultakinuski? Lue täältä lisätietoa jäsenyydestä.) Ilmoittaudu osoitteeseen apukissa_osoite. Massapaketteja on tarjolla rajoitettu määrä, joten vastaanottamalla massat sitoudut samalla osallistumaan kilpailuun. Mikäli et ole Kultakinuski, voit osallistua tilaamalla massaa Toivepuodista.

Ohjeet osallistumiseen

  • Tehtävänä on laatia herkullinen leivonnainen, jonka kuorruttamisessa ja/tai koristelussa olet hyödyntänyt Kinuskikissan vaniljamassaa.
  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Vaniljamassa-tempaus” ja ”Yhteistyöreseptit”. Liitä resepti ainakin yhteen muuhunkin leivonnaistasi kuvaavaan kategoriaan (Täytekakut, Muffinssit yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Julkaise reseptisi 31.10. mennessä.

Voittajareseptejä ja kuvia saatetaan julkaista myös Toivepuodin verkkosivuilla, Kinuskikissan Instagram-tilillä tai Toivepuodin Facebook-sivulla. *Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Vaniljaisin syysterveisin

Kinuskikissa