21.09.2016   14 kommenttia

Tempaus Kinuskiyhteisön nuorille (max 15 v.) leipureille!


kinuskitempaus

Kinuskiyhteisön nuoret – tämä tempaus on omistettu teille! Monien Kinuskileipomoiden ”tiskin” takaa löytyy valtaisan taitavia ja innokkaita nuoria leipureita. Tämän kilpailun on tarkoitus nostaa esiin lahjakkaita ”pikku-Kinuskeja” ja esitellä leivontaa nuorten näkökulmasta. Kilpailuun saavat siis osallistua kaikki 15-vuotiaat tai sitä nuoremmat Kinuskit. Alaikärajaa ei ole. 🙂 Vanhempien apua saa toki käyttää sen mukaan, mitä ikäkausi edellyttää.

Kilpailuun saa leipoa mitä vain suolaista tai makeaa. Olennaista on valita leivonnainen, jonka kautta voit esitellä sinua innostavan asian: esimerkiksi hiljattain opitun pursotustyylin, herkullisen makuyhdistelmän tai hauskan koristeluidean. Kilpailun tavoite on jakaa tietoa ja inspiraatiota muille nuorille leipureille – ja meille kaikille!

Kirjoita resepti omin sanoin ja mahdollisimman tarkasti, jotta myös muut pystyvät noudattamaan sitä. Muista tarvittaessa lähdeviittaus ja lupa, jos käytät pohjana muiden reseptejä. Ota valmiista leivonnaisesta kuva. Lisää resepti ja kuva leipomoosi. Kerro, mikä sai sinut innostumaan, jotta muutkin tempautuvat mukaan!

Kilpailussa palkitaan kolme tasavahvaa voittajaa, joiden joukkoon mahtuu eri-ikäisiä leipojia. Palkinnot ovat:

kolme-palkintoa

Tässä vielä tarkemmat ohjeet:

  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Nuorten tempaus” (kohdan Tempaukset alta). Liitä resepti ainakin yhteen toiseenkin kategoriaan (”Täytekakut”, ”Pikkuleivät” yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua.
  • Tempaus kestää 16.10. saakka. Voittajat julistetaan noin viikon sisällä kilpailun päättymisestä.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä omaa leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Kaikki nuoret Kinuskit mukaan! 🙂

Kinuskikissa