07.05.2016   16 kommenttia

Tempauksessa leivotaan suklaataikinasta juhlaherkkuja!


kinuskitempaus

Toukokuu on kotileipureille kiireistä aikaa ja juhlatohinassa pieni helpotus on usein paikallaan. Kinuskikissa ja Myllyn Paras haastavat teidät ideoimaan, miten valmista suklaataikinaa voisi hyödyntää juhlaherkkujen valmistamisessa. Lopputuloksena voi syntyä esimerkiksi piirakkaa, täytettyjä pikkuleipiä tai suklaisia leivoksia. Päästä mielikuvituksesi laukkaamaan ja kehittele mutkaton ja herkullinen resepti kevään ja kesän juhlahetkiin. Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinan löydät pakastealtaasta tällaisessa pakkauksessa:

pyorea_suklaataikina

Palkintoja on jaossa kaikkiaan viidelle reseptinikkarille. Myllyn Paras tarjoaa neljä leivontasettiä, jotka sisältävät Myllyn Parhaan tuotteita, ison piirasvuoan, kotimaisen esiliina+patalappu-setin sekä 20 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin (arvo yht. 50 €). Lisäksi yksi onnekas saa kilon vaniljamassaa vapaavalintaisissa väreissä. 🙂

Myllyn Paras -tuotepaketti vaniljamassat-vaaka

Ohjeet pähkinänkuoressa:

  • Tehtävänä on laatia juhlaleivonnainen valmissuklaataikinaa hyödyntäen.
  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Suklaataikina” (kohdan Tempaukset alta). Liitä resepti ainakin yhteen toiseenkin kategoriaan (”Pikkuleivät”, ”Makeat piirakat”, ”Leivokset” yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Julkaise reseptisi 6.6. mennessä.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Keväisin reseptiterveisin

Kinuskikissa