Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

TeBaZu

22.3.2016

20151024_143607 (1)

Nimimerkki:

TeBaZu

Kinuskileipomo:

Kinuskileipomo TeBaZu

Kuka olet?

Olen 31-vuotias lähihoitaja Seinäjoelta. Perheeseen kuuluu mies, tyttäret 7-vuotta ja 3-vuotta, koira ja kissa. Työskentelen kotihoidossa. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu leipominen (yllätys), lenkkeily ja laulaminen. Toimin myös vanhemman tyttäreni cheerleading-porukan joukkueenjohtajana. 🙂

Koska innostuit leipomisesta ja miten se tapahtui?

Ensimmäinen innostus leipomiseen tuli jo lapsena. Meillä kotona äiti leipoi paljon ja leipoo kyllä edelleen usein. Usein yhdessä tehtiin sitruunakakkua, mokkapaloja ja nakkipiirakkaa. Minulla oli pitkä hiljainen vaihe leipomisen suhteen enkä leiponut moneen vuoteen mitään. Esikoisen syntymän jälkeen sain uuden sysäyksen ja Kinuskikissan sivujen löytämisen jälkeen olen leiponut taas intensiivisesti. 😉 Nykyään leipominen on taas rakkain harrastus.

Kuinka usein leivot? Minkälaiset jutut saavat sinut innostumaan?

Meillä leivotaan aika usein, joillain viikoilla montakin kertaa ja välillä taas voi olla montakin viikkoa väliä. Arkivapaat on semmoisia päiviä, jolloin aamupäivät 3-vuotiaan kanssa käytetään leipomiseen. Juhliin leivotaan kaikki itse ja paljon ollaan viime vuosien aikana saatu täytekakkutilauksia ystäviltä sekä sukulaisilta. Mies on vahvasti mukana tässä leipomisharrastuksessa, mikä on tosi hyvä, koska hän osaa esim. kakkujen koristelun huomattavasti paremmin kuin allekirjoittanut. 😀

Innostun aina kaikista uusista jutuista, joita pitää päästä kokeilemaan mahdollisimman pian. Myös perinteiset, hyväksi havaitut reseptit ovat lähellä sydäntä. Juhlapyhiin liittyvät leipomukset ja kaikki muutkin teemaleipomukset innostavat tekemään kokonaisuuksia. Tyttäret valitsevat jo hyvissä ajoin teeman synttäreilleen, joiden mukaan sitten kaikki leipomukset tehdään. 🙂

Suosikkiraaka-aineesi?

Suklaa ja tuoreet marjat ovat ehdottomasti suosikkiraaka-aineeni leipomisessa. Henkilökohtaisesti tykkään kuitenkin suolaisista leivonnaisista enemmän, mutta niitä tulee tehtyä todella harvoin, johtuen ehkä siitä, että tämän perheen muu väki on aina makean kannattajia. 🙂

Suosikkiosa-alueesi leivonnassa?

Ei ole varmaan mitään tiettyä osa-aluetta, mistä leivonnassa pidän. Rakastan sitä prosessia alusta loppuun raaka-aineiden etsinnästä valmiin leipomuksen maisteluun asti. Aika kriittinen olen: jos jokin menee pieleen niin helposti alkaa ottamaan nuppiin varsinkin, jos epäonni kohtaa silloin kuin leipomus on menossa jollekin toiselle kuin itselle.

Kerro jokin hyvin mieleen jäänyt leivontamuisto!

Ensimmäinen itse tehty täytekakku on jäänyt mieleen. Se tehtiin esikoisen yksivuotissyntymäpäiville. Simppeli kermakakku perinteisillä mansikka- ja kermatäytteillä, päällä Nalle Puh kakkukuva. Se oli hyvää ja voi sitä onnistumisen riemua, kun olin pitkään vältellyt itse täytekakkujen tekemistä. Paineet oli kovat, koska oma äitini tekee niin jumalaisen hyviä täytekakkuja. 🙂 Siitä lähtien lasten synttärikakut on aina tehty itse ja joka vuosi haluaa kokeilla jotain uutta.

Paras leivonnainen, jota olet maistanut?

Ehdottomasti parhaimmain leivoksen ikinä söin viime marraskuussa Berliinissä Fassbender & Rausch -suklaapuodissa. Jo matkalle lähtiessä tiesin, että tuo puoti on yksi niistä paikoista, joihin on pakko päästä. Alakerta täynnä ihania suklaatuotteita ja yläkerrassa kahvila, jossa sai herkutella upeilla leivoksilla ja maistuvilla kahveilla. Leivoksessa oli mascarpone-vaahto, karpalokiille ja koko ihanuus oli reunustettu suklaalla, päällä valkosuklaapalloja. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

DSC_0036 (2)
Berliinissä Fassbender & Rausch suklaapuodissa söin elämäni ihanimman leivonnaisen.

Pahin kömmähdyksesi keittiössä?

Viime aikoina olen onnistunut monesti pilaamaan kakkupohjat. 🙁 Teen kaiken kuin ennen, mutta silti useasti on uunista pois ottaessa kakkupohjaan keskelle painunut kolo. Haastetta isännälle, jonka homma on leikata pohjat.

Mitä haluaisit seuraavaksi oppia?

Haluaisin oppia pursottamaan kakkuja ja tekemään esimerkiksi kermaruusuja. Kermalla pursottaminen ei ole vahvin lajini ja meillä mies usein hoitaa sen homman. Kova halu olisi kuitenkin se oppia, kermapursotuksilla saa kakkuihin niin upeita juttuja ja itse henkilökohtaisesti pidän enemmän kerman käyttämisestä kakuissa kuin sokerimassan.

Jos sinun pitäisi kuvailla leivonnan merkitystä itsellesi yhdellä sanalla, mikä se olisi?

Rauhoittuminen. Leivonta rauhoittaa minua kiireisen arjen keskellä. Hoitajan työni on hektistä ja monesti eteen tulee henkisesti rankkoja paikkoja. Omassa keittiössä saan rauhoittua leipomiseen ja kaikkein parasta se on omien tyttöjen kanssa. On ihana ilahduttaa omaa perhettä, ystäviä ja sukulaisia itse tehdyillä leipomuksilla.

Miten haluaisit kehittää Kinuskiyhteisöä? Muita toiveita Kinuskikissalle?

Olen ehkä hieman tylsä, mutta ei löydy mitään kehitysideoita. 🙂 Mielestäni sivusto toimii tosi hyvin, aina löytää sen mitä etsii. Reaaliaikainen keskustelu rekisteröityneille käyttäjille voisi olla mukava lisä, voisi nopeasti saada avun muilta kinuskeilta, jos tulee leivonnassa ongelmia. 🙂

Vanillacherry kysyi sinulta: Mitkä viisi leivontavälinettä ovat suosikkejasi keittiössä ja miksi?

– Vatkain, ilman en voisi elää. 🙂 Edellinen oli niin kovalla käytöllä, että onneksi sain uuden joululahjaksi ennenkuin vanha hajosi. 😀

– Pursotin, meillä täytekakkujen teossa luotetaan kermalla pursottamiseen. Toki ei ole meikäläisen vahvin laji, joten useasti pursotinta käyttää mieheni. 🙂

– Pursotinpullo, paljon käytetään, kun tehdään sulatetulla suklaalla koristuksia.

– Desinmitta, ehdoton tämänkin. 🙂 Siksi meillä on niitä monta. 😀

– Irtopohjavuuat, teen paljon juustokakkuja, joten näitäkään ilman ei pärjäisi. 🙂

Mitä haluaisit kysyä seuraavalta esittelyssä olevalta Kinuskilta?

Muistatko, mikä oli ensimmäinen Kinuskikissan resepteistä, jota olet kokeillut??

Jaa meille suosikkireseptisi ja kerro lyhyesti reseptin tarina.

Leipomostani löytyvä kinkkurullat on varmaan lempireseptini. Niitä meillä tehdään joka juhliin ja välillä myös arkea piristämään. Helpot tehdä, loistavan makuisia, pystyy muuntelemaan helposti ja maistuvat meillä koko perheelle. 🙂

Kommentit (6)

TeBaZu16.4.2016 22:37

Kermapursotusten harjoittelu on ehdottomasti to do-listalla 🙂 Siihen tuleekin jo tilaisuus ensi viikolla kun juhlitaan kuopuksen 4-vuotis synttäreitä <3 keittiössä on taas kova tohina monta päivää 😀 Kiitos sinulle Kinuskissa että sain osallistua haastatteluun. Ja kiitos tästä upeasta blogista joka edelleen innostaa päivittäin ja josta löytyy apu aina jokaiseen leipomiseen liittyvään asiaan 🙂 ja iloinen myös tästä yhteisöstä josta löytyy niin monta upeaa leipuria <3

Kinuskikissa31.3.2016 23:13

Hei TeBaZu ja kiitos osallistumisesta esittelyyn! Ensimmäisen täytekakun leipominen – se on suuri jännityksen paikka ja koetinkivi. Tartuit rohkeasti haasteeseen ja missä ollaan! Leipomoon pukkaa ihania reseptejä ja sukulaiset tilailee kakkuja. 🙂 Leipominen on sellaista jatkuvaa omien rajojen lempeää koettelua, siinä sen hienous ainakin omasta mielestäni. Mikä onkaan palkitsevampaa kuin voida oppia uutta ja tehdä siinä sivussa perhe ja sukulaiset tyytyväisiksi. Seuraavaksi siis ehkä kermapursotusten kimppuun? 🙂 Mahtavaa muuten, että mieskin on kakkutouhuissa mukana, hyvää tiimityötä siis!

ragni31.3.2016 08:38

Hei vaan TeBaZu! Oli kiva kuulla, mikä osa leipomisella on sinun arjessa ja kuinka leivonta on tullut mukaan kuvioihin. Se kiinnostaisi kaikkien kinuskien kohdalla. Sinun leipomosi kakkuja aina ihailen, ne ovat aina niin värikkäitä ja kauniita. Toivottavasti niitä tulee tiuhaan tahtiin lisää! Hyvin kohoavia taikinoita ja onnistuneita leipomuksia edelleen toivottelen ja hyvää kevättä! 🙂

TeBaZu26.3.2016 17:25

Kiitos teidän kauniista sanoista 🙂 meillä tämä leipominen on kyllä innostanu koko perheen mukaansa mikä on hyvä koska meillä kaikilla on ne omat osa-alueet mitkä kukin hallitsee parhaiten 🙂
Oli muuten hassua lukea omia ajatuksiaan vaikka itse ne onkin kirjoittanut 😀 😀

Kinuskiemo25.3.2016 09:42

Tervehdys sinulle, TeBaZu! 🙂 Vaikka tuttuja olemmekin, niin oli tosi hauska tavata sinut myös täällä ja kuulla kiinnostavia otteita leipomishistoriastasi. Tuli sinun kertomaasi lukiessa taaskin sellainen huomio, että melkein me kaikki leipojat olemme kulkeneet samantapaista polkua. Äidin kanssa on ollut hauska leipoa pikkutyttöiässä. Sitten erilaisten haasteiden viedessä mukanaan on seurannut irtiotto joiksikin vuosiksi. Kunnes omassa kodissa ja oman perheen ja viimeistäänkin lasten tultua kuvioihin leipominen on alkanut uudelleen kiinnostaa ja siitä on tullut tapa ja harrastus. Hyödyllinen ja kaikin tavoin positiivinen. Ihan paras.

Olet onnekas, kun sinulla on niin paljon kivoja ja monipuolisesti erilaisia harrastuksia. Ihana myös, että leipominen on harrastusten kärjessä ja saamme nähdä sinua ja tuotteitasi täällä. Leipomossasi ja galleriassa on yksi jos toinenkin herkku saanut veden kielelle. Maukkaita ja näyttäviä herkkuja olemme ihailleet ja leiponeet ohjeillasi.

Mahtavaa, että teillä leipominen on ihanteellisesti koko perheen yhteen kokoava harrastus. Kertomuksessasi kiinnittikin heti huomioni tuo ei ollenkaan tavallinen yksityiskohta, että miehesi on innostuneena mukana leipomisessa. Ihan konkreettisesti kakkua suunnittelemassa ja toteuttamassa. Että saat vinkkejä ja apua jopa kakkujen koristelussa. Moni sinua siitä varmasti kadehtii. Kakkujesi hienoja kuvia ihaillessani muistan sinun myös kertoneen, että kamera on ollut miehesi kädessä. Tässä hänelle nyt samalla kuvaukselliset terveiset!

Mukavaa ja innostunutta tunnelmaa edelleen teidän keittiöön tuttujen reseptien parissa ja uusien suunnittelussa. Hyvä tiimi teillä. 🙂

Hyvää Pääsiäistä sinulle ja koko perheelle! Täällä tapaillaan!

mari-johanna24.3.2016 19:27

Hei TeBaZu! Mukava tutustua sinuun paremmin! 🙂
Sinun kätesi jälki on takuu varmaa tarkkaa ja taidokasta tavaraa.
Oli ihanaa ja vähän hellyttävääkin lukea, että miehesi osallistuu sinun leivonta harrastukseen noin intensiivisesti. Se on kyllä mukavaa ajanvietettä yhdessä.
Ja itse asiassa yhdyn sinun ajatuksiisi leivonnan merkityksestä itselle. Myös minulle se on sitä rauhoittumista, päiväkoti työn totaalista vasta painoa ja sitä, että saa olla omien ajatusten kera hiljaa. Taikina terapiaa kuten niin moni meistä sitä kutsuu!
Ja sitten kun taas jälkikasvu on mukana niin se on yhdessäoloa parhaasta päästä.
Nyt haluan toivottaa sinulle ja koko perheellesi oikein iloista pääsiäisen aikaa ja mukavia leivonta hetkiä! 🙂
Törmäillään taas täällä leivonnan parissa! 🙂

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

TeBaZu

22.3.2016

20151024_143607 (1)

Nimimerkki:

TeBaZu

Kinuskileipomo:

Kinuskileipomo TeBaZu

Kuka olet?

Olen 31-vuotias lähihoitaja Seinäjoelta. Perheeseen kuuluu mies, tyttäret 7-vuotta ja 3-vuotta, koira ja kissa. Työskentelen kotihoidossa. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu leipominen (yllätys), lenkkeily ja laulaminen. Toimin myös vanhemman tyttäreni cheerleading-porukan joukkueenjohtajana. 🙂

Koska innostuit leipomisesta ja miten se tapahtui?

Ensimmäinen innostus leipomiseen tuli jo lapsena. Meillä kotona äiti leipoi paljon ja leipoo kyllä edelleen usein. Usein yhdessä tehtiin sitruunakakkua, mokkapaloja ja nakkipiirakkaa. Minulla oli pitkä hiljainen vaihe leipomisen suhteen enkä leiponut moneen vuoteen mitään. Esikoisen syntymän jälkeen sain uuden sysäyksen ja Kinuskikissan sivujen löytämisen jälkeen olen leiponut taas intensiivisesti. 😉 Nykyään leipominen on taas rakkain harrastus.

Kuinka usein leivot? Minkälaiset jutut saavat sinut innostumaan?

Meillä leivotaan aika usein, joillain viikoilla montakin kertaa ja välillä taas voi olla montakin viikkoa väliä. Arkivapaat on semmoisia päiviä, jolloin aamupäivät 3-vuotiaan kanssa käytetään leipomiseen. Juhliin leivotaan kaikki itse ja paljon ollaan viime vuosien aikana saatu täytekakkutilauksia ystäviltä sekä sukulaisilta. Mies on vahvasti mukana tässä leipomisharrastuksessa, mikä on tosi hyvä, koska hän osaa esim. kakkujen koristelun huomattavasti paremmin kuin allekirjoittanut. 😀

Innostun aina kaikista uusista jutuista, joita pitää päästä kokeilemaan mahdollisimman pian. Myös perinteiset, hyväksi havaitut reseptit ovat lähellä sydäntä. Juhlapyhiin liittyvät leipomukset ja kaikki muutkin teemaleipomukset innostavat tekemään kokonaisuuksia. Tyttäret valitsevat jo hyvissä ajoin teeman synttäreilleen, joiden mukaan sitten kaikki leipomukset tehdään. 🙂

Suosikkiraaka-aineesi?

Suklaa ja tuoreet marjat ovat ehdottomasti suosikkiraaka-aineeni leipomisessa. Henkilökohtaisesti tykkään kuitenkin suolaisista leivonnaisista enemmän, mutta niitä tulee tehtyä todella harvoin, johtuen ehkä siitä, että tämän perheen muu väki on aina makean kannattajia. 🙂

Suosikkiosa-alueesi leivonnassa?

Ei ole varmaan mitään tiettyä osa-aluetta, mistä leivonnassa pidän. Rakastan sitä prosessia alusta loppuun raaka-aineiden etsinnästä valmiin leipomuksen maisteluun asti. Aika kriittinen olen: jos jokin menee pieleen niin helposti alkaa ottamaan nuppiin varsinkin, jos epäonni kohtaa silloin kuin leipomus on menossa jollekin toiselle kuin itselle.

Kerro jokin hyvin mieleen jäänyt leivontamuisto!

Ensimmäinen itse tehty täytekakku on jäänyt mieleen. Se tehtiin esikoisen yksivuotissyntymäpäiville. Simppeli kermakakku perinteisillä mansikka- ja kermatäytteillä, päällä Nalle Puh kakkukuva. Se oli hyvää ja voi sitä onnistumisen riemua, kun olin pitkään vältellyt itse täytekakkujen tekemistä. Paineet oli kovat, koska oma äitini tekee niin jumalaisen hyviä täytekakkuja. 🙂 Siitä lähtien lasten synttärikakut on aina tehty itse ja joka vuosi haluaa kokeilla jotain uutta.

Paras leivonnainen, jota olet maistanut?

Ehdottomasti parhaimmain leivoksen ikinä söin viime marraskuussa Berliinissä Fassbender & Rausch -suklaapuodissa. Jo matkalle lähtiessä tiesin, että tuo puoti on yksi niistä paikoista, joihin on pakko päästä. Alakerta täynnä ihania suklaatuotteita ja yläkerrassa kahvila, jossa sai herkutella upeilla leivoksilla ja maistuvilla kahveilla. Leivoksessa oli mascarpone-vaahto, karpalokiille ja koko ihanuus oli reunustettu suklaalla, päällä valkosuklaapalloja. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

DSC_0036 (2)
Berliinissä Fassbender & Rausch suklaapuodissa söin elämäni ihanimman leivonnaisen.

Pahin kömmähdyksesi keittiössä?

Viime aikoina olen onnistunut monesti pilaamaan kakkupohjat. 🙁 Teen kaiken kuin ennen, mutta silti useasti on uunista pois ottaessa kakkupohjaan keskelle painunut kolo. Haastetta isännälle, jonka homma on leikata pohjat.

Mitä haluaisit seuraavaksi oppia?

Haluaisin oppia pursottamaan kakkuja ja tekemään esimerkiksi kermaruusuja. Kermalla pursottaminen ei ole vahvin lajini ja meillä mies usein hoitaa sen homman. Kova halu olisi kuitenkin se oppia, kermapursotuksilla saa kakkuihin niin upeita juttuja ja itse henkilökohtaisesti pidän enemmän kerman käyttämisestä kakuissa kuin sokerimassan.

Jos sinun pitäisi kuvailla leivonnan merkitystä itsellesi yhdellä sanalla, mikä se olisi?

Rauhoittuminen. Leivonta rauhoittaa minua kiireisen arjen keskellä. Hoitajan työni on hektistä ja monesti eteen tulee henkisesti rankkoja paikkoja. Omassa keittiössä saan rauhoittua leipomiseen ja kaikkein parasta se on omien tyttöjen kanssa. On ihana ilahduttaa omaa perhettä, ystäviä ja sukulaisia itse tehdyillä leipomuksilla.

Miten haluaisit kehittää Kinuskiyhteisöä? Muita toiveita Kinuskikissalle?

Olen ehkä hieman tylsä, mutta ei löydy mitään kehitysideoita. 🙂 Mielestäni sivusto toimii tosi hyvin, aina löytää sen mitä etsii. Reaaliaikainen keskustelu rekisteröityneille käyttäjille voisi olla mukava lisä, voisi nopeasti saada avun muilta kinuskeilta, jos tulee leivonnassa ongelmia. 🙂

Vanillacherry kysyi sinulta: Mitkä viisi leivontavälinettä ovat suosikkejasi keittiössä ja miksi?

– Vatkain, ilman en voisi elää. 🙂 Edellinen oli niin kovalla käytöllä, että onneksi sain uuden joululahjaksi ennenkuin vanha hajosi. 😀

– Pursotin, meillä täytekakkujen teossa luotetaan kermalla pursottamiseen. Toki ei ole meikäläisen vahvin laji, joten useasti pursotinta käyttää mieheni. 🙂

– Pursotinpullo, paljon käytetään, kun tehdään sulatetulla suklaalla koristuksia.

– Desinmitta, ehdoton tämänkin. 🙂 Siksi meillä on niitä monta. 😀

– Irtopohjavuuat, teen paljon juustokakkuja, joten näitäkään ilman ei pärjäisi. 🙂

Mitä haluaisit kysyä seuraavalta esittelyssä olevalta Kinuskilta?

Muistatko, mikä oli ensimmäinen Kinuskikissan resepteistä, jota olet kokeillut??

Jaa meille suosikkireseptisi ja kerro lyhyesti reseptin tarina.

Leipomostani löytyvä kinkkurullat on varmaan lempireseptini. Niitä meillä tehdään joka juhliin ja välillä myös arkea piristämään. Helpot tehdä, loistavan makuisia, pystyy muuntelemaan helposti ja maistuvat meillä koko perheelle. 🙂

Kommentit (6)

TeBaZu16.4.2016 22:37

Kermapursotusten harjoittelu on ehdottomasti to do-listalla 🙂 Siihen tuleekin jo tilaisuus ensi viikolla kun juhlitaan kuopuksen 4-vuotis synttäreitä <3 keittiössä on taas kova tohina monta päivää 😀 Kiitos sinulle Kinuskissa että sain osallistua haastatteluun. Ja kiitos tästä upeasta blogista joka edelleen innostaa päivittäin ja josta löytyy apu aina jokaiseen leipomiseen liittyvään asiaan 🙂 ja iloinen myös tästä yhteisöstä josta löytyy niin monta upeaa leipuria <3

Kinuskikissa31.3.2016 23:13

Hei TeBaZu ja kiitos osallistumisesta esittelyyn! Ensimmäisen täytekakun leipominen – se on suuri jännityksen paikka ja koetinkivi. Tartuit rohkeasti haasteeseen ja missä ollaan! Leipomoon pukkaa ihania reseptejä ja sukulaiset tilailee kakkuja. 🙂 Leipominen on sellaista jatkuvaa omien rajojen lempeää koettelua, siinä sen hienous ainakin omasta mielestäni. Mikä onkaan palkitsevampaa kuin voida oppia uutta ja tehdä siinä sivussa perhe ja sukulaiset tyytyväisiksi. Seuraavaksi siis ehkä kermapursotusten kimppuun? 🙂 Mahtavaa muuten, että mieskin on kakkutouhuissa mukana, hyvää tiimityötä siis!

ragni31.3.2016 08:38

Hei vaan TeBaZu! Oli kiva kuulla, mikä osa leipomisella on sinun arjessa ja kuinka leivonta on tullut mukaan kuvioihin. Se kiinnostaisi kaikkien kinuskien kohdalla. Sinun leipomosi kakkuja aina ihailen, ne ovat aina niin värikkäitä ja kauniita. Toivottavasti niitä tulee tiuhaan tahtiin lisää! Hyvin kohoavia taikinoita ja onnistuneita leipomuksia edelleen toivottelen ja hyvää kevättä! 🙂

TeBaZu26.3.2016 17:25

Kiitos teidän kauniista sanoista 🙂 meillä tämä leipominen on kyllä innostanu koko perheen mukaansa mikä on hyvä koska meillä kaikilla on ne omat osa-alueet mitkä kukin hallitsee parhaiten 🙂
Oli muuten hassua lukea omia ajatuksiaan vaikka itse ne onkin kirjoittanut 😀 😀

Kinuskiemo25.3.2016 09:42

Tervehdys sinulle, TeBaZu! 🙂 Vaikka tuttuja olemmekin, niin oli tosi hauska tavata sinut myös täällä ja kuulla kiinnostavia otteita leipomishistoriastasi. Tuli sinun kertomaasi lukiessa taaskin sellainen huomio, että melkein me kaikki leipojat olemme kulkeneet samantapaista polkua. Äidin kanssa on ollut hauska leipoa pikkutyttöiässä. Sitten erilaisten haasteiden viedessä mukanaan on seurannut irtiotto joiksikin vuosiksi. Kunnes omassa kodissa ja oman perheen ja viimeistäänkin lasten tultua kuvioihin leipominen on alkanut uudelleen kiinnostaa ja siitä on tullut tapa ja harrastus. Hyödyllinen ja kaikin tavoin positiivinen. Ihan paras.

Olet onnekas, kun sinulla on niin paljon kivoja ja monipuolisesti erilaisia harrastuksia. Ihana myös, että leipominen on harrastusten kärjessä ja saamme nähdä sinua ja tuotteitasi täällä. Leipomossasi ja galleriassa on yksi jos toinenkin herkku saanut veden kielelle. Maukkaita ja näyttäviä herkkuja olemme ihailleet ja leiponeet ohjeillasi.

Mahtavaa, että teillä leipominen on ihanteellisesti koko perheen yhteen kokoava harrastus. Kertomuksessasi kiinnittikin heti huomioni tuo ei ollenkaan tavallinen yksityiskohta, että miehesi on innostuneena mukana leipomisessa. Ihan konkreettisesti kakkua suunnittelemassa ja toteuttamassa. Että saat vinkkejä ja apua jopa kakkujen koristelussa. Moni sinua siitä varmasti kadehtii. Kakkujesi hienoja kuvia ihaillessani muistan sinun myös kertoneen, että kamera on ollut miehesi kädessä. Tässä hänelle nyt samalla kuvaukselliset terveiset!

Mukavaa ja innostunutta tunnelmaa edelleen teidän keittiöön tuttujen reseptien parissa ja uusien suunnittelussa. Hyvä tiimi teillä. 🙂

Hyvää Pääsiäistä sinulle ja koko perheelle! Täällä tapaillaan!

mari-johanna24.3.2016 19:27

Hei TeBaZu! Mukava tutustua sinuun paremmin! 🙂
Sinun kätesi jälki on takuu varmaa tarkkaa ja taidokasta tavaraa.
Oli ihanaa ja vähän hellyttävääkin lukea, että miehesi osallistuu sinun leivonta harrastukseen noin intensiivisesti. Se on kyllä mukavaa ajanvietettä yhdessä.
Ja itse asiassa yhdyn sinun ajatuksiisi leivonnan merkityksestä itselle. Myös minulle se on sitä rauhoittumista, päiväkoti työn totaalista vasta painoa ja sitä, että saa olla omien ajatusten kera hiljaa. Taikina terapiaa kuten niin moni meistä sitä kutsuu!
Ja sitten kun taas jälkikasvu on mukana niin se on yhdessäoloa parhaasta päästä.
Nyt haluan toivottaa sinulle ja koko perheellesi oikein iloista pääsiäisen aikaa ja mukavia leivonta hetkiä! 🙂
Törmäillään taas täällä leivonnan parissa! 🙂

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa