13.07.2010   12 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Täytetty tonnikalapatonki


1 – 2 kpl, annoksen koosta riippuen

Täytetty patonki tonnikalatäytteellä

Tonnikalatäyte:
1 prk (200 g) tonnikalapaloja öljyssä
100 g mustapippuri-, valkosipuli- tai paprika-chilituorejuustoa

Leiväksi:
1 pienehkö vehnä-, juusto- tai valkosipulipatonki

Lisäksi väliin:
punasipulia
tomaattia
jääsalaattia


Sekoita tonnikala ja tuorejuusto. Leikkaa punasipuli ja tomaatit siivuiksi. Leikkaa patonki annospaloiksi, halkaise palat kahtia ja laita sisään runsaasti tonnikalatäytettä, punasipulirenkaita, tomaattia ja jääsalaattia. Nauti iltapalana tai piknik-eväänä!

Avainsanat:
Retkieväs

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat