30.01.2011 Kategoria: Rippijuhlat,  Täytekakut
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Surukakku


Harvoin kukaan tekee kakkua vain itselleen, vaan kakku leivotaan jaettavaksi. Häät, hautajaiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset, ystävien kokoontumiset... Aihe voi liittyä iloon tai suruun, mutta kakun kautta pääsemme käsiksi arvokkaaseen kokemukseen siitä, että kakun äärellä iloitaan tai surraan yhdessä ystävien, sukulaisten ja läheisten kanssa. Kun on tallentanut rakkaat muistot yhdessä vietetyistä hetkistä sydämeensä, ne säilyvät siellä loppuelämän ajan. 

Tämän kakun tein ystävälleni, jonka perhettä oli kohdannut suuri suru. Vilpitön osanottoni omaisille.

Kakku on tehty kolmesta vaaleasta levykakkupohjasta. Välissä on sitruuna-valkosuklaavaahtoa ja vadelmia ja päällä lakritsikinuski. Voit katsoa täytevaihtoehtoja Täytteet-osiosta. Pursotukset on tehty pyöreällä 11 mm kokoisella tyllalla pursotusmalliston mallin "punos" mukaan. Kalloista löydät erillisen ohjeen. Koristeet ovat sokerimassaa. Risti on tehty silikonimuotilla. Kirjaimiin on käytetty niin ikään valmiita muotteja. Niiden pinta on saatu hohtavaksi kultaisella kristallipulverilla. Reunoilla on lakritsiströsseliä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan jouluarvontaVuoden viimeisessä arvonnassa saat valita palkinnon itse Kinuskikissan Toivepuodin uutuuksista! Palkintotuotteiden yhteenlaskettu arvo on 30 €. Lue tarkemmat ohjeet arvontasivulta.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat