Näin joulun alla erilaiset lehtitaikinaleivonnaiset ovat kovassa huudossa. Jatkumona käynnissä olevalle joulutorttubuumille halusin kehitellä muutamasta simppelistä raaka-aineesta helppotekoiset ja näyttävät itsenäisyyspäiväleivokset. Vaniljaviineri muuntuu juhlaan sopivaksi Suomen lippu -koristelulla. Tarvitset täytteeseen kaksi tämän vuoden hittituotetta: valmiin vaniljakreemin sekä Vihreiden kuulien makuisen marmeladin.
salputin: voit tehdä kuusenkin, se olisikin hirmu kivan näköinen! On toki totta, että makeutta tulee sitten lisää. Ehkä kreemiä tällöin ohuemmalti? Tai sitten kuusesta vain ääriviivat. Ulkonäön takia ohjeistin läpikuultavuuteen. Marmeladi piti värjätä aika tummaksi, jotta vihreä väri peittyi.
Jos teet kuusiversioita, olisi kiva saada viereiseen galleriaan kuva!