Näiden makeiden herkkupalleroiden valmistustapa on aika veikeä, sillä herkkupalat leivotaan suklaataikinasta. Muoto voi olla klassisen pyöreä, mutta miksei näistä voisi muovailla vaikka suklaapötköjä. Suklaataikina on hyvin käsiteltävää, kunhan sen ”pitää liikkeessä”.

Konvehtien pinta on olennainen juttu sekä visuaalisuuden, maun että makeisten nauttimisen kannalta. Kun pallerot on pyöritelty rakeissa, ne eivät tahmaa syöntivaiheessa sormia. Itse valitsin näihin mansikanmakuisia rakeita. Mansikka maistui ihanasti ja konvehdit olivat kauniita joulunpunaisuudessaan. Myös kookoshiutaleet tai pähkinärouhe tulisivat kyseeseen. Ei kannata valita sellaisia koristelutuotteita, jotka ovat kovia hampaille, sillä yhtä palleroa kohden raetta kuluu yllättävän paljon.

Valkosuklaasta tulee makeimmat pallerot, tummasta suklaasta hieman vähemmän makeita. Myös esimerkiksi mintulla maustettua tummaa suklaata kannattaa kokeilla!

Säilytä pallerot jääkaapissa. Tiedän – seuraavaksi kysytään, kauanko ne säilyvät. Jos aatonaattona tekee, niin varmasti ovat joulupyhien ajan syömäkelpoisia – säilyminen on sitten ihan itsestä kiinni! 😉