Suklaamunia voi hyödyntää pääsiäistarjoiluissa täyttämällä ne herkullisella moussella. Jäädyttämällä täytteen pakastimessa munat muuntuvat suklaakuorrutetuiksi tikkujäätelöiksi. Voit tehdä jäätelömassan itse tai yhtä hyvin käyttää valmista jäätelöä. Esimerkiksi tavallista vaniljajäätelöä voi tuunata sekoittamalla joukkoon suklaarakeita tai karkkirouhetta. Ota jäätelö pakastimesta ja anna pehmitä sen verran, että saat sekoitettua siitä notkean massan. Täytä sitten samaan tapaan kuin tässä ohjeessa.
Muihin kysymyksiin mari-johanna (kiitos!) jo vastailikin ja niihin minulla ei ole lisättävää. Nimimerkki hyzteria kyseli noista vaihtoehtoisista aineksista. Mikä tahansa käy. Laitoin tuohon valinnanvaraa saatavuuden ja erilaisten ruokavalioiden näkökulmasta. Erilaisia tottumuksiakin on, esimerkiksi toiset tykkäävät raikastaa kermatäytteitä rahkalla, jolloin samaa voi soveltaa jätskeihin. Ehkä neutraalein lopputulos syntyy vanukkaalla.
Tässä vielä linkki puutikkuihin, jos muualta ei löydy.