03.01.2008   14 kommenttia Kategoria: Kakunkuorrutteet
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Munaton

Suklaamarsipaani


Tummanruskeaa “suklaamarsipaania” teet helposti värjäämällä marsipaanin kaakaojauheella. Sekoita kaakaojauhetta marsipaaniin, kunnes väri on mielestäsi riittävän tumma. Saat värin tasaiseksi työstämällä sitä käsilläsi samalla tavalla kuin elintarvikevärejäkin käytettäessä. Voit käyttää apuna myös kaulinta (eli vuorotellen mötikkää kauliten ja taas kokoon litistäen).

Leivo marsipaanista kakun päällinen tai koristeet kaakaojauhetta apuna käyttäen. (Tästä linkistä löydät perusohjeen kakun päällystämiseen marsipaanilla.)

suklaamarsipaani1.JPG

suklaamarsipaani2.JPG

suklaamarsipaani3.JPG

suklaamarsipaani4.JPG

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin heinäkuun arvonta



Heinäkuun arvonnassa palkintona tyylikäs love-kakunkoriste, flamingo-muotolautasia, LorAnn-vaniljauutetta ja gerbera-reunavuoka.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat