23.02.2008   Ei kommentteja Kategoria: Koristeet
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Kasvisruokavalio

Sokerihuurre


Sokerihuurre-tekniikalla talvi ja pakkanen siirtyvät leivonnaisiin. Menetelmää voi soveltaa marsipaanista, sokerimassasta tai vaikkapa vaahtokarkkitaikinasta tehtyihin koristeisiin. Huurre-efekti sopii esimerkiksi marsipaaniruusujen terälehtien ja vihreiden ruusunlehtien reunoille. Voit halutessasi tehostaa jäistä vaikutelmaa suihkuttamalla koristeisiin helmiäissuihketta. Tekotapa on yksinkertainen, mutta tässä vaiheet vielä kuvien kanssa. Kiitos Pialle neuvoista!


Ainekset ja tarvikkeet:

sokerimassa-/marsipaanikoristeita
sivellin
valkuaista
hienosokeria (Siro)


Sivele koristeiden reunoille valkuaista ohuella pensselillä.

sokerihuurre1.JPG

Kasta koristetta sokerissa. Paras lopputulos syntyy erikoishienolla Siro-sokerilla.

sokerihuurre2.JPG

sokerihuurre3.JPG

Puhalla koristeesta ylimääräiset sokerit pois.

sokerihuurre4.JPG

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat