Itse tehty sima kuuluu yhtä varmasti vappuun kuin munkit, ilmapallot ja iloinen juhlamieli. 🥳🎊🎈 Siman makuinen kakku täydentää tätä perinnettä herkullisella tavalla! Samalla voi hyödyntää siman valmistamisesta yli jäänyttä fariinisokeria. Kakku maistuu juuri siltä, miltä se näyttääkin: makean fariinisokerin ja raikkaan sitruunan yhdistelmästä syntyy tuttu siman maku. 🍹 Rusinat ovat myös tärkeitä. Kun niitä liottaa yön yli simassa, ne imevät itseensä makua ja muuttuvat pehmeiksi sattumiksi kermaisen täytteen joukossa.

Jos fariinisokeria kaikesta huolimatta jää yli, muistathan vinkin, jonka avulla saat sen säilymään pitkiäkin aikoja kovettumatta. Laita pakettiin yksi pala palasokeria ja sulje pussi tiiviisti pussinsulkijalla. 💡