Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Signeeratut Kinuskikissa taikoo -kirjat myyntiin 2.5. alkaen Toivepuodissa

25.4.2016

kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd

Hyvä lukija!

Kolmas leivontakirjani Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon on vihdoin ilmestynyt! Toivon, että se tarjoaa sinulle runsaasti inspiraatiota ja makuelämyksiä.

Kirjojen henkilökohtainen signeeraus on ollut tärkeää kaikkien kirjojeni kohdalla, niin nytkin. Oma kirjakauppani tulee tapahtumaan Kinuskikissan Toivepuodissa. Toivepuodin valikoimissa ovat myös molemmat aiemmat kirjani – niihinkin saat signeeraukseni.

Uudessa kirjassani olen sukeltanut klassikkoleivonnaisten maailmaan. Inspiraationa ovat olleet kotikeittiöiden ja konditorioiden suosikit meillä ja maailmalla. Kirjan nimen mukaisesti nämä on ”taiottu uuteen muotoon”: sen tuloksena korvapuusteista tulikin pikkuleipiä, mokkapaloista tikkareita, bébéleivoksista piirakkaa ja tippaleivistä kakkua. Leivonnaisten lisäksi klassikoita on poimittu myös makeis- ja keksihyllystä. Kokeile minttulakun makuisia leivoksia, suklaasuukkokakkua, jaffakeksipiirakkaa tai Kiss-Kiss-karkeista tehtyä kääretorttua.

Suolaisia klassikoitakaan ei ole unohdettu, vaan niille löytyy oma lukunsa. Kirjan alussa tekniikka- ja vinkkiosio opastaa vaihekuvin mm. koristelussa ja kakkujen kuorruttamisessa. Tämä kirja on tarkoitettu niin kokeneen kuin aloittelevankin leipurin hyppysiin.

Osa Kinuskeista oli mukana koeleipomassa kirjan reseptejä. On ollut hienoa jakaa kirjaprojekti teidän kanssanne. Palautteesta on ollut minulle paljon apua reseptien hiomisessa. Kiitos sekä koeleipureille että koko yhteisölle avusta ja kannustuksesta! 🙂

Kirjan valmistumista juhlitaan yhdessä julkistamistilaisuudessa 2.5. Tupa on täynnä Kinuskeja ja tunnelma taatusti tiivis ja iloinen! Tunnelmapaloja tilaisuudesta on luvassa myöhemmin teillekin, jotka ette päässeet tällä kertaa paikalle.

Iloisesti toukokuun alkua odotellen

Kinuskikissa

PS. Tässä maistiainen muutamista kirjan aukeamista. 🙂

esittelykuvat-aukeamat

Kommentit (5)

Kinuskikissa
26.1.2021 23:06

Ellaliini: kiva juttu! Ja hyvä, että löysit tämän oikean paikan kirjan kysymyksille. 🙂 Lähinnä valkosuklaata on maitosuklaa, joka useimmissa tapauksissa käy tilalle.

Ellaliini
26.1.2021 15:58

Sain tämän lahjaksi enkä malta päästä kokeilemaan! Mutta: aika monessa ohjeessa on valkosuklaata, jonka mausta en pidä. Voiko sen korvata jollakin muulla tai jättää pois?

Kinuskikissa
15.5.2016 21:48

soja: hienoa kuulla, että kirja ei päässyt kauaa pölyttymään. 🙂

Kiitos ihanista sanoistasi, MerZi82! 🙂

soja
Kinuskileipomo soja
14.5.2016 20:14

nyt on ensimmäinen kakku uudesta kirjasta valmiina odottamassa huomista, ihanaa!

MerZi82
Kinuskileipomo MerZi82
14.5.2016 14:59

Aivan upea kirja! Olet todellinen taikuri! Ihania uusia ohjeita, muunnelmia, joita ei ole tullut edes ajatelleeksi, kuten englanninlakukakku.. tai ruusutortut! Niitä tarjotaan meillä ensi jouluna! Kirjan tunnelmakin oli ihana, nostalginen. Tästä kirjasta tuli aarteeni <3, kiitos, että teit sen!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa