25.04.2016   3 kommenttia

Signeeratut Kinuskikissa taikoo -kirjat myyntiin 2.5. alkaen Toivepuodissa


kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd

Hyvä lukija!

Kolmas leivontakirjani Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon on vihdoin ilmestynyt! Toivon, että se tarjoaa sinulle runsaasti inspiraatiota ja makuelämyksiä.

Kirjojen henkilökohtainen signeeraus on ollut tärkeää kaikkien kirjojeni kohdalla, niin nytkin. Oma kirjakauppani tulee tapahtumaan Kinuskikissan Toivepuodissa. Toivepuodin valikoimissa ovat myös molemmat aiemmat kirjani – niihinkin saat signeeraukseni.

Uudessa kirjassani olen sukeltanut klassikkoleivonnaisten maailmaan. Inspiraationa ovat olleet kotikeittiöiden ja konditorioiden suosikit meillä ja maailmalla. Kirjan nimen mukaisesti nämä on ”taiottu uuteen muotoon”: sen tuloksena korvapuusteista tulikin pikkuleipiä, mokkapaloista tikkareita, bébéleivoksista piirakkaa ja tippaleivistä kakkua. Leivonnaisten lisäksi klassikoita on poimittu myös makeis- ja keksihyllystä. Kokeile minttulakun makuisia leivoksia, suklaasuukkokakkua, jaffakeksipiirakkaa tai Kiss-Kiss-karkeista tehtyä kääretorttua.

Suolaisia klassikoitakaan ei ole unohdettu, vaan niille löytyy oma lukunsa. Kirjan alussa tekniikka- ja vinkkiosio opastaa vaihekuvin mm. koristelussa ja kakkujen kuorruttamisessa. Tämä kirja on tarkoitettu niin kokeneen kuin aloittelevankin leipurin hyppysiin.

Osa Kinuskeista oli mukana koeleipomassa kirjan reseptejä. On ollut hienoa jakaa kirjaprojekti teidän kanssanne. Palautteesta on ollut minulle paljon apua reseptien hiomisessa. Kiitos sekä koeleipureille että koko yhteisölle avusta ja kannustuksesta! 🙂

Kirjan valmistumista juhlitaan yhdessä julkistamistilaisuudessa 2.5. Tupa on täynnä Kinuskeja ja tunnelma taatusti tiivis ja iloinen! Tunnelmapaloja tilaisuudesta on luvassa myöhemmin teillekin, jotka ette päässeet tällä kertaa paikalle.

Iloisesti toukokuun alkua odotellen

Kinuskikissa

PS. Tässä maistiainen muutamista kirjan aukeamista. 🙂

esittelykuvat-aukeamat