Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Savusiikaleivät

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Savusiikaleivät

21.1.2011


 

Savusiika-cocktail-palat

Pohjat:
n. 450 g saaristolaisleipää

Täyte:
250 g savusiikaa perattuna
1 maustekurkku
1 ruukku ruohosipulia, jätä hieman koristeluun
1 ½ dl majoneesia
2 rkl kapriksia
2 tl dijon-sinappia

Koristeluun:
ruohosipulisilppua


Perkaa ja hienonna kala. Leikkaa maustekurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli, säästä hieman leipien päälle ripoteltavaksi. Yhdistä kaikki täyteaineet keskenään.

Leikkaa saaristolaisleipä siivuiksi ja leikkaa siivut kahtia. Levitä siikatahnaa leiville reilu kerros. Ripottele päälle ruohosipulia.

Lähde: reseptissä mukaeltu Maku-lehden ohjetta

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - 30 kappaletta 6

Ainesosat

KalaTäysjyvä/ruis

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (6)

MiniWallie29.1.2011 23:58

Njam 🙂 se oli hyvvää

Kinuskiemo26.1.2011 12:48

SOFIE:

Unohdin mainita, että tuttu nimi on myös Bake & Party. Myös siellä tiedän Kinuskikissan tekevän nettiostoksia.

Kinuskiemo23.1.2011 21:02

SOFIE:

Etupäässä Kinuskikissa tekee ostoksia tavarataloissa ja Confetissa.

Sofie23.1.2011 19:01

Hei!

Tiedustelisin, että mistä ostat pastavarejä ja muita leipomistarvikkeita? Itse olen käyttänyt muutamaa ulkomailla toimivaa nettikauppaa, mutta haluaisin tutustua myös uusin nettikauppoihin 🙂

Kinuskikissa21.1.2011 21:22

Tassulainen: saaristolaisleivän ohjetta täältä ei tosiaan löydy – näissä käytin kaupan valmista leipää. Kiitos vinkistä!

Tassulainen21.1.2011 21:19

Ihania leipiä – vesi kielellä täällä katselen kuvia.
Äkkiseltään en löytänyt sivuiltasi saaristolaisleivän ohjetta (saattaa toki olla, että ei vaan osunut silmään).
Joulublogissani on saaristolaislimppu-nimellä ohje (kuvitettuna) – jos joku innostuu niin osoite on kyseiseen viestiin (,jossa ohje on): http://jouluntuntua.blogspot.com/2010/12/joulukalenterin-toinen-luukku.html
Ja vielä vinkkinä, että paistolämpötilaa voi alentaa 170 asteeseen niin leivän pinta ei tule liian rapeaksi kypsyessään.

Kinuskigalleria (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Savusiikaleivät

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Savusiikaleivät

21.1.2011


 

Savusiika-cocktail-palat

Pohjat:
n. 450 g saaristolaisleipää

Täyte:
250 g savusiikaa perattuna
1 maustekurkku
1 ruukku ruohosipulia, jätä hieman koristeluun
1 ½ dl majoneesia
2 rkl kapriksia
2 tl dijon-sinappia

Koristeluun:
ruohosipulisilppua


Perkaa ja hienonna kala. Leikkaa maustekurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna ruohosipuli, säästä hieman leipien päälle ripoteltavaksi. Yhdistä kaikki täyteaineet keskenään.

Leikkaa saaristolaisleipä siivuiksi ja leikkaa siivut kahtia. Levitä siikatahnaa leiville reilu kerros. Ripottele päälle ruohosipulia.

Lähde: reseptissä mukaeltu Maku-lehden ohjetta

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - 30 kappaletta 6

Ainesosat

KalaTäysjyvä/ruis

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (6)

MiniWallie29.1.2011 23:58

Njam 🙂 se oli hyvvää

Kinuskiemo26.1.2011 12:48

SOFIE:

Unohdin mainita, että tuttu nimi on myös Bake & Party. Myös siellä tiedän Kinuskikissan tekevän nettiostoksia.

Kinuskiemo23.1.2011 21:02

SOFIE:

Etupäässä Kinuskikissa tekee ostoksia tavarataloissa ja Confetissa.

Sofie23.1.2011 19:01

Hei!

Tiedustelisin, että mistä ostat pastavarejä ja muita leipomistarvikkeita? Itse olen käyttänyt muutamaa ulkomailla toimivaa nettikauppaa, mutta haluaisin tutustua myös uusin nettikauppoihin 🙂

Kinuskikissa21.1.2011 21:22

Tassulainen: saaristolaisleivän ohjetta täältä ei tosiaan löydy – näissä käytin kaupan valmista leipää. Kiitos vinkistä!

Tassulainen21.1.2011 21:19

Ihania leipiä – vesi kielellä täällä katselen kuvia.
Äkkiseltään en löytänyt sivuiltasi saaristolaisleivän ohjetta (saattaa toki olla, että ei vaan osunut silmään).
Joulublogissani on saaristolaislimppu-nimellä ohje (kuvitettuna) – jos joku innostuu niin osoite on kyseiseen viestiin (,jossa ohje on): http://jouluntuntua.blogspot.com/2010/12/joulukalenterin-toinen-luukku.html
Ja vielä vinkkinä, että paistolämpötilaa voi alentaa 170 asteeseen niin leivän pinta ei tule liian rapeaksi kypsyessään.

Kinuskigalleria (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa