19.05.2012   26 kommenttia Kategoria: Täytteet
Erityisruokavaliot: Munaton,  Pähkinätön

Salmiakkitäyte


Tällä ohjeella syntyy täyte täytekakun kahteen väliin.

3 liivatelehteä
4 dl vispikermaa
¾ dl Haganol salmiakki -mixeriä
200 g maustamatonta tuorejuustoa


Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa vispikerma vaahdoksi.

Kuumenna salmiakki-mixeri kiehuvaksi ja sulata siihen liotetut liivatelehdet. Notkista tuorejuusto kulhossa ja vatkaa joukkoon salmiakki-liivateseos.

Lisää salmiakkituorejuusto vispikerman joukkoon.

Kokoa kakku irtopohjavuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa kolme tuntia ennen vuoasta irrottamista.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
4 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan maaliskuun arvonta



Maaliskuun arvonnassa palkintona Bonne Maman -merkkisiä marmeladeja ja tahnoja sekä Städterin irtopohjavuoka. Osallistu kertomalla minulle, mikä leivonnan raaka-aine olisit ja perustele vastauksesi. :)

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat