08.10.2015   12 kommenttia

Salmiakkia syksyyn: nyt ideoimaan reseptejä salmiakkimixeristä!


makuhaaste-salmiakki

Pimeät syysillat ja lähestyvä Halloween ovat loistava syy kehitellä leivonnaisia Apteekin mustaakin mustemmasta salmiakkimixeristä. Tässä haasteessa leivonnaisia siis maustetaan salmiakin maulla. Huomaathan, että miedompana salmiakkimixerin maku muistuttaa lakritsia, joten kilpailu sopii kaikille mustien karkkien ystäville.

Leivonnaisen teemaksi toivotaan syksyä kaikissa loistavissa väreissään. Halloweenin juhlinta kuuluu syksyyn, joten voit hakea inspiraatiota myös siihen liittyvistä kummituksista ja kammotuksista. Maku kuitenkin ratkaisee ja toivottavaa olisi saada uusia ideoita salmiakkimixerin käyttöön. Kolme herkullisinta ideaa palkitaan Haganolin lahjapaketilla, johon kuuluu mixerin lisäksi naposteltavaa pastillien muodossa sekä leivonnaisten viimeistelyyn sopivia salmiakkirouheita.

salmiakkipalkinto

Kultakinuskeille omat mixeripullot

Kultakinuskeille tarjotaan pullot salmiakkimixeriä maisteltavaksi ja reseptien raaka-aineeksi. (Mikä Kultakinuski? Lue täältä lisätietoa jäsenyydestä.) Tuotenäytteitä on jaossa 20 ensimmäiselle. Toimita LEIPOMOSI NIMI ja POSTITUSOSOITTEESI (nimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) osoitteeseen apukissa_osoite. Tuotteita on tarjolla rajoitettu määrä, joten vastaanottamalla tuotteen sitoudut samalla osallistumaan haasteeseen.

Ohjeet osallistumiseen

  • Tehtävänä on laatia Halloween- tai syksyaiheinen leivonnainen salmiakkimixeriä hyödyntäen.
  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Salmiakkihaaste” ja ”Yhteistyöreseptit”. Liitä resepti ainakin yhteen muuhunkin leivonnaistasi kuvaavaan kategoriaan (Leivokset, Makeat piirakat yms.).
  • Kuluttajasuojalaki edellyttää, että jos reseptiä varten on saatu ilmaisnäytteitä, tämä on mainittava reseptissä. Voit kertoa tästä sanallisesti reseptin alussa tai lisätä loppuun seuraavan koodin (hakasulkeiden kanssa!): haganol-pikakoodi. Tämän paikalla julkaistussa reseptissä näytetään yhteistyössä-otsikko logon kera.
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Julkaise reseptisi 2.11. mennessä.

Voittajareseptit ja kuvat julkaistaan myös Haganolin nettisivuilla tekijätietojen kera. *Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Syksyisin salmiakkiterveisin

Kinuskikissa


PS. Salmiakkiseepran julkaisun myötä heräsi Kinuskiyhteisössä ja somessa kysymys, mistä salmiakkimixeriä saa ostaa. Tähän pyydetään nyt apua teiltä kaikilta. Mixeriä myydään Apteekkien lisäksi nykyään myös esimerkiksi S-ryhmän kaupoissa, mutta valikoima vaihtelee myymälöittäin. Siksi käynnissä on kilpailu, jossa tehtävänä on bongata mixeripullo. Ota kuva ja julkaise se kaupan ja paikan nimen kera Instagramissa tai Facebookissa hashtagilla #salmiakkimixerikartta. Osallistut samalla kilpailuun, jonka palkintona on hotelliyö, liput salmiakkifestareille ja kahden hengen illallinen. Katso tarkemmat ohjeet ja löydä oma lähin ostopaikkasi Haganolin sivuilta.