04.03.2012   16 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Leivät, sämpylät ja rieskat,  Pikku-Kinuskit
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Ruisrieska


rieska1rieska2

Leivottiin Pikku-Kinuskien kanssa rieskaa - niin helppoa, nopeaa ja hyvää! "Kyllä itse tehty on parasta", tuumasi pikkuleipurikin suu täynnä uunituoretta lämpimäistä.

3 kappaletta

Rukiinen rieska

Taikina:
4 dl kaura-ruishiutaleita (Nalle)
3 dl vehnäjauhoja
3 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 ½ tl suolaa
6 dl piimää
1 dl öljyä

Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Sekoita joukkoon piimä ja öljy. Anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Jaa taikina kolmeen osaan. Nosta ensimmäinen kolmannes leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle runsaasti ruisjauhoja. Painele kämmenillä tai kauli ohueksi ympyräksi (halkaisija 25 - 30 cm). Pistele rieskaan reikiä haarukalla.


Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tee samaan tapaan kaksi muuta rieskaa.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
1 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan jouluarvonta



Vuoden viimeisessä arvonnassa saat valita palkinnon itse Kinuskikissan Toivepuodin uutuuksista! Palkintotuotteiden yhteenlaskettu arvo on 30 €. Lue tarkemmat ohjeet arvontasivulta.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat