25.09.2015   6 kommenttia

Roosa nauha -tempaus Kinuskeille – kehittele vaaleanpunainen leivonnainen


roosa-nauha

Nyt leivotaan tärkeän asian hyväksi! Tämän tempauksen tarkoituksena on reseptien kautta tehdä tunnetuksi Roosa nauha -keräystä ja kannustaa ihmisiä osallistumaan siihen. Roosa nauha kerää varoja suomalaiseen syöpätutkimukseen, erityisesti rintasyövän hyväksi. Kampanjavaroja suunnataan myös sairastuneiden neuvontaan ja tukeen.

Ensin sananen itse keräyksestä. Siihen voi osallistua esimerkiksi lahjoittamalla vapaavalintaisen summan Bloggaajien Roosa nauha -sivuston kautta tai ostamalla kampanjatuotteita. Tietoa tuotteista ja niiden ostopaikoista löydät Roosa nauha -sivustolta. Käytännössä tuotteisiin ei voi olla törmäämättä kaupoissa liikkuessa, joten osallistuminen on tehty meille helpoksi. Esimerkiksi nimikkotuote Roosa nauha maksaa 3 €. Pienikin teko merkitsee! Keräys jatkuu lokakuun loppuun saakka.

Sitten tempauksesta, joka on avoin kaikille Kinuskeille, joilla on oma Kinuskileipomo. Tehtäväsi on laatia leivonnainen, jossa toistuu keräyksen teemaväri; vaaleanpunainen. Reseptin johdannossa voit vapaamuotoisesti kertoa keräyksestä ja linkittää keräyssivulle http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/5-2858 sekä jakaa linkkiä ja reseptiä sosiaalisessa mediassa. Voit myös liittää reseptisi loppuun Roosa nauha -kampanjabannerin, jonka löydät tuosta ylempää. (Klikkaa kuvaa hiiren oikealla painikkeella -> valitse ”Tallenna kuva nimellä…” -> tallenna kuva koneellesi ja lisää reseptiisi Lisää media -painikkeella.)

Kinuskikissa lahjoittaa kannustuspalkintona kahdelle Roosa nauha -reseptille paketin, johon kuuluu Kinuskikissan helpot suosikit -kirja, Kinuskikissa-muki ja -kynä sekä kortti Kinuskikissalta. 🙂

roosa-nauha-palkinto

Ohjeet:

  • Lisää leipomoosi resepti ja kuva leivonnaisesta, jonka teemaväri on vaaleanpunainen. Mainitse samalla Roosa nauha -keräyksestä ja mieluusti linkitä lahjoitussivulle.
  • Valitse kategoriaksi ”Roosa nauha -tempaus”. Liitä resepti myös johonkin toiseen kuvaavaan kategoriaan (Leivokset, Täytekakut yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Tempaus kestää 31.10. saakka.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Kinuskienergialla hyvän asian puolesta! 🙂 Kiitos jo etukäteen!

Kinuskikissa