Rapukoriste
Tarvikkeet:
- punaisia Candy melts -nappeja
- pieni pursotuspussi, pyöreä tylla (1 mm) ja pieni liitin
- leivinpaperia
Tulosta oheinen rapukuva. Huom! Klikkaa kuvaa, niin se avautuu täysikokoisena toiseen selainikkunaan. Täysikokoinen kuva on mitoitettu sopimaan normaalin, halkaisijaltaan 24 cm kokoisen kakun päälle. Halutessasi muuttaa kuvan kokoa, voit kopioida sen tekstinkäsittelyohjelmaan ja skaalata siinä sopivaksi ennen tulostusta.
Kopioi kuva kynällä leivinpaperille. Vinkki: Saat kopioitua kuvan kätevästi, kun liimaat teipillä paperit päällekkäin ikkunaan. Valoa vasten mallikuva erottuu helposti. Aseta leivinpaperi leikkuulaudan päälle kynäpuoli alaspäin.
Sulata Candy meltsit mikrossa miedolla lämmöllä (n. 250 W).
Laita karkkisula pursotuspussiin, jossa on pieni, pyöreä tylla. Tarvittaessa paksu pakastuspussikin käy, kun leikkaat kulmaan pienen aukon. Pursota kuvio piirrettyjä ääriviivoja hyödyntäen.
Pursota yksi alue kerrallaan ja ravista varoen, jotta pursotusjälki tasoittuu.
Anna valmiin koristeen jähmettyä huoneenlämmössä. Siirrä sitten pakastimeen jäätymään.
Nosta jäinen koriste kakun päälle. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla näet rapukakun koko reseptin.
Vanillacherryjen keittiössä
50 g menekkiarvio on testattu ja hyväksi havaittu: itselläni tämä veitikka ainakin veti melko tarkalleen tuon määrän tummaa suklaata 🙂 Nyt vain odotellaan viikonlopun rapujuhlia ja kakun koristelua!
Hups, PiiaP:n kyssäriin oli jäänyt vastaus laittamatta. Kovin paljoa tuohon ei mene. Uskoisin, että 50 gramman kieppeissä liikutaan.
Rapujuhlien lähestyessä olisin kysynyt samaa kuin PiiaP, eli minkä verran candy meltsejä rapuun tarvitaan? 🙂
Viikonlopun rapujuhlat tullenee kruunaamaan tää kakku 🙂 Candy meltsit ja pastavärit tilattu. Mutta minkä verran tuohon rapuun noita candy meltsejä tarvitaan ?
Mahtava idea täytyy tilata kyllä niitä candy meltsejä ja kokeilla
Aivan mahtava idea ja koriste 🙂 tätä kakkua pitääkin kokeilla joskus