18.02.2014   29 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Konvehdit ja makeiset,  Raakaleivonnaiset,  Ystävänpäivä
Erityisruokavaliot: Gluteeniton,  Liivatteeton,  Maidoton,  Munaton,  Vegaaninen

Raakasuklaakonvehdit


raakasuklaakonvehdit

Suklaata voi tehdä alusta alkaen ihan itse. Suklaan valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat kaakaopavuista saatava kaakaovoi ja -jauhe. Luonnollisena makeuttajana toimii hunaja. Lue tarkemmin raakaleivonnasta raakasuklaakakun yhteydestä.

Vinkit:

  • Hunajan voi korvata agavesiirapilla, jolloin konvehdeista tulee täysin vegaanisia.
  • Marjojen tilalla voi käyttää myös mantelirouhetta.
  • Voit jähmettää konvehdit myös silikonisissa vuoissa ja irrottaa jähmettymisen jälkeen.

35 kappaletta

1 ½ dl kaakaovoita (raasteena)
1 ½ dl neitsytkookosöljyä
¼ dl hunajaa
1 ½ dl raakakaakaojauhetta
2 tl vaniljauutetta
ripaus suolaa
1 ½ dl kuivattuja marjoja (esim. goji tai puolukka)


Laita kaakaovoi ja neitsytkookosöljy kulhoon ja lämmitä kuumassa vesihauteessa, kunnes ne ovat sulaneet nestemäiseksi. Sekoita joukkoon loput aineet. Tarkista makeus.

Jäähdyttele seosta jonkin aikaa kylmässä vesihauteessa sekoitellen, jotta se hieman jähmettyy. Näin hunaja ei painu pohjalle. Lusikoi seos foliovuokiin.

Nosta vuoat jääkaappiin, kunnes suklaa on jähmettynyt.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
50 tassutusta

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin tammikuun arvonta



Kinuskikissan Toivepuodin tammikuun arvonnassa on palkintona kuviokaulin sydänkuviolla, sydän-tikkarimuotti, hologrammiserpentiiniä ja Wiltonin koristerakeita.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat

Kumppanit