7.9.2013
POHJA. Murenna kädenlämpöisen veden joukkoon hiiva.
Lisää öljy ja suola.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot.
Kauli taikina leivinpaperin päälle ohueksi levyksi.
Anna kohota liinalla peitettynä hetken aikaa.
TÄYTE. Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja vuohenjuusto paksuiksi viipaleiksi.
Levitä pohjan päälle punajuuri-perunasose, punasipulisiivut, juustoraaste, vuohenjuustoviipaleet ja pinjansiemenet.
Rouhi päälle mustapippuria ja halutessasi hieman suolaa.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Ripottele ennen tarjoilua pinnalle rucolanlehtiä ja oliiviöljyä.
Kiitos loistavista ohjeistasi! Monta on tullut testattua eikä ole tarvinnut pettyä kertaakaan 🙂 Tekaisin äsken pari pellillistä näitä ihanuuksia, NAM! Korvasin vain tuon punajuuriperunasoseen ihan tavallisilla tölkkipunajuuriviipaleilla jotka surautin tehosekoittimella tasaiseksi sörsseliksi. Toimi hyvin! (:
Tatti123: kyse on valmiista soseesta, jota löytyy ainakin Pirkka-merkkisenä (lisäsin tuotemerkin ohjeeseen asiaa selkeyttämään). Vihannesosastolta kannattaa haeskella.
Punajuuriperunasose, anna vihje valmistukseen.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Moikka: Kiitos kivasta palautteesta! 🙂 Hienoa kuulla, että onnistui myös purkkipunajuurista. Tuota valmista sosettahan ei myydä kaikissa kaupoissa, joten varmasti hyödyllinen vinkki monelle.