30.08.2012   10 kommenttia Kategoria: Suolaiset piirakat
Erityisruokavaliot: Pähkinätön

Lindströmin piirakka


Vinkki: Esikypsennettyjä punajuuria löytyy myös valmiina, isompien ruokakauppojen ja markettien vihannesosastolta.

Punajuuri-jauhelihapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
150 g voita tai margariinia
½ dl vettä

Täyte:
2 esikypsennettyä punajuurta
1 sipuli
250 g jauhelihaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 dl hienonnettua persiljaa
½ tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
2 ½ dl Mustapekka-ruokakermaa
1 dl punajuurien keitinlientä
3 munaa
2 dl emmental-juustoraastetta


Yhdistä vehnä- ja grahamjauhot keskenään. Paloittele joukkoon voi ja nypi sekaisin jauhojen kanssa. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Voitele iso piirakkavuoka (halkaisija n. 27 cm). Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.

Leikkaa punajuuret kuutioiksi. Hienonna sipuli.

Kypsennä jauheliha pannulla. Lisää lopuksi sipuli hetkeksi aikaa pehmentymään.

Yhdistä kaikki täyteainekset kulhossa ja kaada vuokaan.

Kypsennä piirakkaa 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
15 tassutusta

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin tammikuun arvonta



Kinuskikissan Toivepuodin tammikuun arvonnassa on palkintona kuviokaulin sydänkuviolla, sydän-tikkarimuotti, hologrammiserpentiiniä ja Wiltonin koristerakeita.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat

Kumppanit