01.02.2016   8 kommenttia Kategoria: Kakkupohjat

Pullakakkupohja


pullakakkupohja

Pehmeä kakkupohja, joka maistuu pullalta! Salaisuutena on tietenkin kardemumma, joka tekee pullastakin pullan. Pohja toimii myös gluteenittomana.

Ainekset:
2 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl kardemummaa
5 munaa
3 ½ dl sokeria
1 ½ dl rypsiöljyä

Kostukkeen määrä: 2 dl


Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisija 24 cm).

Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja kardemumma keskenään.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita munavaahtoon ensin noin kolmannes jauhoseoksesta varovasti käännellen. Lisää sitten öljy vuorotellen lopun jauhoseoksen kanssa. Kaada taikina vuokaan.

Paista 180 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla estääksesi liian tummumisen. Kakku saattaa nousta keskeltä reunoja enemmän, mutta asettuu kumoamisen jälkeen. Kumoa kakkupohja ja anna jäähtyä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
2 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan marraskuun arvonta



Toivepuodin joulutuotteista marraskuun arvontaan pääsivät piparipojat-silikonimuotti pienten leivosten tai konvehtien valmistamiseen, jouluiset minimuffinssivuoat, kultaiset makeisvuoat ja Christmas time -kakkukoriste.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat