Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Porilainen

13.4.2008

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2008/04/porilainen.JPG

Tässäkin tapoja on useita, mutta näillä eväillä ja Hannan sopan inspiroimana syntyi tällainen porilainen.

20 min Helppo - 7

Ainesosat

Täysjyvä/ruis

Kategoriat

Helpot ja nopeatPizzat, voileivät, iltapalat

Tykkäsitkö?

Kirjaudu sisään arvostellaksesi reseptin.
(1)

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Kauppalista

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

undefined

Täytetty makkaraleipä

kappaletta

Ainekset

lauantaimakkaraa kokonaisena pötkönä

paahtoleipää (tässä kaura-)

vahvaa sinappia

jääsalaattia

sinappi-kurkkusalaattia

punasipulia suikaleina

ketsuppia

undefined

Täytetty makkaraleipä

kappaletta

Ainekset

lauantaimakkaraa kokonaisena pötkönä

paahtoleipää (tässä kaura-)

vahvaa sinappia

jääsalaattia

sinappi-kurkkusalaattia

punasipulia suikaleina

ketsuppia

Ohje

Klikkaa palluraa edetessäsi!

Leikkaa lauantaimakkara ½ – 1 cm siivuiksi.

Ruskista siivut paistinpannulla.

Paahda leivät.

Sivele leiville sinappia.

Kokoa porilainen latomalla päällekkäin jääsalaattia, lauantaimakkaraa, kurkkusalaattia, punasipulia ja ketsuppia.

Laita toinen leipä kanneksi ja nauti!

 

Uusimmat reseptit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/toffee-resepti.jpgToffee
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_jouluinen-prinsessakakku-resepti_400x400.jpgJoulun prinsessakakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_appelsiinipiparkakut-resepti_400x400.jpgAppelsiinipiparkakut
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_taytetyt-lucia-pullat-resepti_400x400.jpgTäytetyt Lucia-pullat
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_pipari-brookies-resepti_400x400.jpgPipari-brookies
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_pepperoni-juustotikut-resepti_400x400.jpgPepperoni-juustotikut
3
 

Kinuskikissan verkkokauppa

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/08/SW709.jpegHalloween-tarvikkeethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/02/TSP109381.jpegTyöskentelyalustathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/08/RPK11.jpegPaperikoristeethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/02/SC5205.jpegAlustat ja kakkulaatikothttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/05/kk-hupparivaalpun-m.jpegKinuskikissan hupparit ja T-paidathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/02/MIX-285.jpegDonitsiseinät
Näytä lisää

Kommentit (7)

Amah
20.6.2012 12:24

Täytyy kyllä myöntää että porilaisena en ole koskaan maistanut tälläista porilaista 🙂

Kinuskikissa
31.7.2009 17:35

Kiitti kommenteista!

Päivi: jep, minäkin paahdan leivät. 😉
Väliviiva: kiitos tiedosta! 🙂

Väliviiva
27.7.2009 12:44

Porilaisena ihan sen verran infoan, että ”aidossa” porilaisessa käytetään sipulimakkaraa (Jahti), mutta mainio versio tämäkin.

Päivi
12.8.2008 21:49

Moi

tällaisia tulee joskus itsekin tehtyä ja hyviä ovat! Me yleensä vielä paahdamme leipäviipaleet ja tulee ihanan rapsakkaa!! Kannattaa kokeilla!

Siru
14.4.2008 09:37

Hih, melkein ”porilaisen” sydäntä lämmittää, että joku tekee vielä oikeitakin porilaisia 🙂 Pakko tunnustaa, mutta on välillä näitäkin on saatava 😉

Hanna sopasta
13.4.2008 10:23

Oioioi, kyllä maistuis 😛

Eriqou
13.4.2008 08:15

Herkullisen epäterveellisen näköinen – enpäs olekaan lauantaimakkaraa käyttänyt vuosikausiin. Hyvä tuote ihan unohtunut.

Kinuskigalleria (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa