Tässäkin tapoja on useita, mutta näillä eväillä ja Hannan sopan inspiroimana syntyi tällainen porilainen.
13.4.2008
Leikkaa lauantaimakkara ½ – 1 cm siivuiksi.
Ruskista siivut paistinpannulla.
Paahda leivät.
Sivele leiville sinappia.
Kokoa porilainen latomalla päällekkäin jääsalaattia, lauantaimakkaraa, kurkkusalaattia, punasipulia ja ketsuppia.
Laita toinen leipä kanneksi ja nauti!
Kiitti kommenteista!
Päivi: jep, minäkin paahdan leivät. 😉
Väliviiva: kiitos tiedosta! 🙂
Porilaisena ihan sen verran infoan, että ”aidossa” porilaisessa käytetään sipulimakkaraa (Jahti), mutta mainio versio tämäkin.
Moi
tällaisia tulee joskus itsekin tehtyä ja hyviä ovat! Me yleensä vielä paahdamme leipäviipaleet ja tulee ihanan rapsakkaa!! Kannattaa kokeilla!
Hih, melkein ”porilaisen” sydäntä lämmittää, että joku tekee vielä oikeitakin porilaisia 🙂 Pakko tunnustaa, mutta on välillä näitäkin on saatava 😉
Oioioi, kyllä maistuis 😛
Herkullisen epäterveellisen näköinen – enpäs olekaan lauantaimakkaraa käyttänyt vuosikausiin. Hyvä tuote ihan unohtunut.
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Täytyy kyllä myöntää että porilaisena en ole koskaan maistanut tälläista porilaista 🙂