22.10.2009   18 kommenttia Kategoria: Klassikot

Kinuskikissan klassikkokakut


Korkkaan blogissani uuden kakkusarjan, jonka tuotokset kokoan Klassikot-osioon. Viimeisen parin vuoden aikana olen alkuhuuman vallassa opiskellut monenlaisia koristelutekniikoita ja nauttinut näiden hyödyntämisestä erilaisissa kakkuaiheissa. Vastapainoksi haluan nyt tuoda blogiin omat versioni täytekakkuklassikoista. Monen mielestä tavallinen mansikka- tai kinuski-kermakakku on yhä se paras täytekakku. Makuelämyksenä nostan itsekin nämä perinteisemmät täytekakut korkealle.

Vastakkainasettelu on silti turhaa, sillä jokaiselle kakulle löytyy paikkansa. Nautitaan monenlaisista mahdollisuuksista kakkujen ihmemaassa! Klassikkotäytekakkujakin voi tuunata modernimmiksi ja käyttää luovuutta koristelussa. Tämän kategorian kakuissa haluan kuitenkin painottaa perinteisyyttä. Mitä perinteinen sitten kullekin tarkoittaa, siitä meillä jokaisella on varmasti oma käsityksemme. Tekijän tulkinta ja kädenjälki on siis tarkoituksellisesti läsnä.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
90 tassutusta

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin tammikuun arvontaKinuskikissan Toivepuodin tammikuun arvonnassa on palkintona kuviokaulin sydänkuviolla, sydän-tikkarimuotti, hologrammiserpentiiniä ja Wiltonin koristerakeita.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat

Kumppanit