17.09.2019   2 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Pizzat, voileivät, iltapalat,  Yhteistyöreseptit
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Munaton,  Pähkinätön

Pehmeät rieskatacot


Kaupallinen yhteistyö SAGAn kanssa.

Tämä nopeasti valmistuva iltaherkku tai välipala on eräänlainen tacojen ja minipizzojen risteytys. Tacoista tutuilla mauilla pelataan, mutta uunissa paistaminen tuo tarjoiluun uutta vääntöä. Juusto ”paketoi” sulaessaan lämpimät täytteet yhteen, eivätkä ne pursuile syödessä. Tuoreet kasvikset lisätään juuri ennen tarjoilua, minkä jälkeen pyörylä taitellaan kaksin kerroin ja sitten mennään! Käytä kääreenä söpöjä sydänkuosilla kuvioituja ”leivinpaperilautasia”, niin selviät vähemmällä sotkulla ja voit tarjoilla tacot vaikka osana kahvipöytäkattausta.

Ainekset:
8 pientä ohrarieskaa
tacokastiketta
160 g texmex-maustettua kasvi- tai maitoproteiinia *)
160 g cheddarjuustoraastetta
jääsalaattia
miniluumutomaatteja
ranskankermaa

Lisäksi:
SAGA kuvioituja leivinarkkeja

*) Esimerkiksi nyhtis, härkis tai jauhis. Voit toki käyttää myös kypsennettyä jauhelihaa ja maustaa sen taco-mausteseoksella.


Aseta rieskat pellille leivinpaperin päälle. Levitä päälle tacokastiketta, kasvi/maitoproteiinivalmistetta ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa 10-12 minuuttia.

Leikkaa leivinpaperista neliön muotoisia paloja. Aseta rieskat neliöiden päälle ja laita keskelle loput täytteet: salaattia, halkaistuja miniluumutomaatteja ja ranskankermaa. Taita kaksinkerroin ja nauti samantien tacojen tapaan.

Yhteistyössä SAGA


#paperitkunnossa #sydänkuosi

Valmistusaika: 30 min

Vaikeusaste: Helppo

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
17 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan maaliskuun arvontaMaaliskuun arvonnassa palkintona Bonne Maman -merkkisiä marmeladeja ja tahnoja sekä Städterin irtopohjavuoka. Osallistu kertomalla minulle, mikä leivonnan raaka-aine olisit ja perustele vastauksesi. :)

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat