Tämä ohje löytyy jo blogistani (pehmeät suklaakeksit). Päätin kuitenkin antaa ihanalle keksiohjeelle hieman huomioarvoa mintunmakuisen muunnelman muodossa. Minttu antaa kekseille kivasti erilaista luonnetta. Mikä tahansa minttusuklaa ei johda saamaan lopputulokseen. Täytesuklaat eivät välttämättä ole paras vaihtoehto. Vaihekuvissa näkyvä Lindtin minttusuklaa on tummaa suklaata, jonka mintun aromi kestää uuninkin.
Lähikuvasta toivon edes jotenkin erottuvan, miltä keksien tulisi näyttää uunista otettaessa. Minun versioni on jättää keksit pehmeiksi. Uunista otettaessa ne saavat olla aavistuksen kostean näköisiä keskeltä.
Marjut K: samaa ajattelen kuin mari-johannakin eli uskon että toimii. 🙂 Ainesten lisäämisjärjestyshän siinä tosin hieman muuttuu. Mietin, että onnistuisikohan parhaiten sekoittamalla ensin jäähtynyt voisula ja huoneenlämpöiset kananmunat keskenään ja siihen sitten lisättäisiin tuo purkissa oleva kuiva-aineseos.