”Äiti, voisitko tehdä pannukakkua, jooko!” Ja äitihän teki. Tämä pannari maistuu ihan sellaisenaan (melkein sääli peittää makuja lisukkeilla), mutta klassinen kermavaahto ja hillo on tietenkin pettämätön yhdistelmä.

Herkkupannari

Taikina:
50 g voita tai margariinia
8 dl kevytmaitoa
2 munaa
1 ¼ dl ruokosokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 rkl kardemummaa
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja


Sulata voi. Mittaa kulhoon maito ja vatkaa joukkoon munat. Lisää loput aineet ja voisula. Anna taikinan seistä jääkaapissa 15-30 minuuttia.

Kaada taikina voidellulle tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (30 x 38 cm). Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.